Blandat,  H.E.L.G,  Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom,  Väder o vind

Semester o räkningar…

Ja det e det snart för mig i alla fall, o gissa om det ska bli skönt….

Riktigt läääängtar tills jag vaknar i morgon o bara får den känslan att jag behöver inte gå upp tidigt på 4 hela underbara veckor….. Det e hela 30 dagar… sååå gott!

Just nu så regnar det ute o jag bryr mig inte ett dugg, inte alls för snart så har jag semester!!!!

Sen bara måste jag skriva här hur otroligt mega tacksam jag e för att mina svärföräldrar hjälper mig med Kents räkningar, nu när det e som det e.

Hade det inte varit för dom så hade jag inte kunnat bo kvar där vi bor, jag e så tacksam att jag får tårar i ögonen nu när jag skriver detta.

Kan bara säga tack från botten av mitt hjärta, för jag e så tacksam att det finns inte ord för det.

Men vi får väl hoppas att allt detta snart tar slut o att Kent snart kommer hem o vi kan återgå till våra liv igen, för jag saknar verkligen det.

Saknar så att bara få höra hans andetag, hans när het o hans varma, trygga famn. Jag vill bara att han kommer hem typ NU! Det e jobbigt o svårt att vara utan sitt hjärta, speciellt när han e mitt allt!

Just nu skulle jag kunna göra vad som helst bara att få vara i hans famn i 10 min, vad som helst…men det går ju inte…tyvärr.

Men vi SKA ta oss genom detta o det kommer vi att göra oxo, för vi e starka OCH vi har varandra, även om vi inte ens e i samma stad just nu.

Vi kommer att klara detta o komma starkare i från denna situationen vi e i nu! Det bara vet jag…

Så nu åskar det oxo här o inte lite heller o regnet det bara öser ner o det gör inget för mindre än en timme så går jag på semester o det ska bli ljuvligt!

Nu i ca 3 dagar så har jag haft riktigt ont i huvet, där dom var o rotade efter tumören.

Vet o hoppas att det inte har med det o göra, men ont har jag haft.

Riktigt jobbigt ont, nästan så jag blir lite orolig faktiskt.

Men jag har ju tid hos min ögonläkare här i Hbg den 12 juli så jag hoppas att jag kan stå ut tills dess eller i alla fall det kanske kan försvinna typ…NU!

Men vi får väl se hur det blir, hoppas i alla fall att det inte sk behövas göra en sån här operation till, för det har bara varit sååå hemskt!

Kan inte låta bli att tappa hoppet lite när man får så här ont, inte nog med allt detta med Kent så ska detta oxo strula, räcker det inte nu???

Näää ska försöka att hålla mig positiv till att detta med värken bara e en förkylning eller så, o inget annat. Även detta med Kent att han snart kommer hem, det e det enda jag kan göra så som det e nu…Jobbigt men sant!

Nu ska jag snart stänga ner här o sen köra hem, lämna Attilla o hoppa in i duschen snabbt o sen på Väla m Bella för en fika, ska bli mysigt värre.

Mina kära läsare ni får ha det så bra ni kan o ta hand om er o era nära o kära, man vet aldrig vad som kan hända imorgon så ta vara på varje minut. Det hade jag gjort om jag hade kunnat…

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.