Blandat

Mår inget bra…

Idag mår jag inte alls bra, känner mig nere o har huvudvärk. Fick en liten på minnelse att min kise inte kommer vara med mig så jätte länge till o det får mig o må såååå otroligt dåligt, bara bölar så fort jag tänker på det. Ska slänga mig i soffan o dra något gamalt över mig o vänta på morgondagen o hoppas på att allt vänder…

42-17545263

Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har….

Haj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

3 Comments

  • Bea

    Hej gumman!
    Sorry! Har varit tråkig sista tiden. Klart du ska ha kvar din blogg! Har inte varit inne på ett tag för huvudet har varit på ”sniskan”….Det är mkt bättre nu. Brukar annars kolla läget hos dej. Hoppas det känns bättre idag. See you soon,I hope. Hälsa älsklingen!
    Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.