Hälsa,  Vänner

Mycket tårar just nu…

deppig

Jag sitter just nu i soffan o tårarna bara rinner o rinner. Jag märker hur fler o fler vänner tar bort mig från Fb, det gör så fruktansvärt ont att upptäcka detta.

( Ja jag har aktiverat mitt Fb konto igen, jag var tvungen för att få en del av mina program att funka o för att komma i kontakt med vissa av mina vänner, det var dock mot strävigt att jag aktiverade det )

Jag trodde inte det om dom, men det gör bara så fruktansvärt inte. Vad har jag gjort för fel?….*gråter*

Det enda jag gjort är att jag har blivit lämnad, övergiven o utkastad i kylan, låter kanske hårt, men så e det bara.

Man borde tro att dom skulle finnas för en där i stället, men nääää inte dom. Egentligen så visar ju det vad det e för vänner, men det kvittar, ont som fan gör det i alla fall.

Det gör ont att veta att dom inte vill veta av mig mer, vi som gott genom så mycket tillsammans, men vi tillhör inte samma familj längre…..jag e ju utkastad i kylan o bort schasad, precis som det var i skolan…..

Finns inte mycket som e värre än att först ha stått innanför o varit en del av en grupp o sen bli bort stött o inte vara välkommen mer. Ni som inte varit med om det vet inte alls hur det är o ni kan inte heller förstå hur jobbigt o hemskt det e.

Tänk er själv att ni e vänner med alla o man e uppskattad o om tyckt bland många, alla pratar med en o man blir bjuden på fester o arrangemang o så.

Sen plötsligt e det ingen som ringer mer, ingen som vill prata med en o ingen finns där för dig när du behöver prata. Man får reda på att det är arrangen o annat likande men DU e inte bjuden, du e inte välkommen…..*gråter*

Men det enda du har gjort är att blivit lämnad, övergiven o fått få skilja dig från den mannen du älskade o trodde att du skulle tillbringa resten av ditt liv med….. HUR TUSAN TROR NI ATT DET KÄNNS?

tears_n_pain.jpg_480_480_0_64000_0_1_0Sen ovan på allt så tar vänner bort mig från Fb, sånna jag trodde att jag hade för livet……känns inte alls bra…..

Sen får man oxo höra att det snackas en massa skit om mig av just dessa så kallade vänner……*gråter*

Ont gör det i alla fall, det gör ont in i själen o jag bara vet hur mycket skit dom snackar om mig, vilket får mig att må ännu sämre….

Varför ska jag ens fortsätta kämpa, vad e det för mening?

Fick just nu en kommentar på Fb av en kär gammal god vän. Han e vis han…Detta skrev han…

”Nikki… Vänner kommer och går! Så kommer det alltid att vara… Men dem som inte vill vara din vän kan du skita i tycker jag. Då deras rätta sida har visat sig! Riktiga vänner har man hela livet, även om man inte prats vid eller träffas på nåt år. Men dem finns där när man vill. Och sen så kommer man träffa nya vänner, men som kanske inte blir dina riktiga vänner, utan mer som kompisar. Låt inte dina ”falska” vänner ta kraft från dig…”

Att bara några rader o meningar kan få en att bli lite glad o det e ju sååå sant ju…..*gråter för att det e någon som bryr sig*

Men det e ju just då man behöver få höra o veta att någon bryr sig, man vill inte veta hur mycket fel man gör o vad man ska ändra på. Men jag har fått kommentarer idag som verkligen hjälpt…

Sen kan man ju undra, e inte Fb ett sätt att skriva om ens liv om vad som händer o så?

Ja jag har skrivit mycket negativa saker o jag har mått mycket dåligt dom sista åren, o det har jag skrivit. Men så fort man skriver något dåligt o något hemskt det e då man åker bort o bli bort rensad.

Jag kan väl inte hjälpa om att det bara händer skit i mitt liv, eller?

Nu har jag fått ännu ett par kommentarer som verkligen oxo hjälper mig, speciellt nu när man ligger ner o mår sååå kasst. Detta skrev hon, en god kär gammal vän :

”Men bry dig inte Nikki! Facebook är i cybervärlden och inte i den riktiga. Bry dig om dina riktiga vänner som du träffar. Dom du så bara har 1-2 vänner… så är det bättre än en hel hög falska.
Att vänner rensar sina kompislistor ibland är ju deras v
al och det kan du inte göra något åt. Det kanske inte alls har något personligt mot dig!! Ska man tänka så varje gång någon tar bort en blir man ju helt deprimerad och det behöver ju inte d
STP-F1189u precis.”

Underbart e det när man faktiskt har vänner som verkligen bryr sig, skönt att det finns några i alla fall.

En annan skrev just ”Vadå ”vänner”? o det e ju oxo helt rätt! Vad e det för vänner?

Vänner e en sådan son stöttar en o finns där för en när man behöver hjälp, stöd o sällskap m.m.

Det e inte någon som snackar skit o trycker ner en bara för att dom ska må bra…..

Näää jag kanske inte har så många vänner, men dom jag har finns där för mig o stöttar mig när jag behöver det.  Det finns speciellt en vän som funnits där för mig genom allt detta jag gått genom.

Hade jag inte haft henne hade jag inte funnits här just nu, tack o lov att hon finns i mitt liv.

Vi e såå lika i mycket, men så e det bara 4 dagar mellan oss så vi e samma stjärn tecken….hahahaha. Tack gode gud att jag har henne, hon finns alltid där för mig, tack o lov…. O jag för henne så klart!

Nää nu ska jag ta o grunda ett par tavlor o sen nog börja måla, måste gör något för att skingra mina tankar….. Hatar att må så här…

Ni får ha det så bra ni bara kan o ta hand om varandra, man vet aldrig vad framtiden har i sitt sköte, man kan bara hoppas på att det e något positivt o roligt…..

Jag kan i alla fall tänka en sak som e så sann, o det är att det kan inte bli värre…………hahahahah

7

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.