Hälsa,  Insikt,  Jobbet,  Vänner

Det får vara NOG NU!

Så då var det tid igen, att skriva av sig….images

Om det blir negativt eller positivt det vet jag inte riktigt ännu, kan väl inte säga att jag e så positiv precis.

Inte just nu, men kanske börjar det att vända -Hoppas verkligen på det-

Men jag vet inte riktigt, känns bara so att jag aldrig kommer träffa någon igen, som om att jag haft min chans…..För lite som jag känner just nu så vem ville ha en överviktig 43 åring?

Näää jag vet jag ska inte tänka så, men just nu kan jag inte låta bli, jag kämpar verkligen med tankarna i mitt huvud, tro mig….

Sen funderar jag på hur jag ska göra m min stackars vovve, gillar absolut inte att lämna honom så länge på dagarna som jag nu måste. Ska jag behöva lämna bort honom?

Men sen e det det, ska han behöva mista mig oxo, räckte det inte att han miste en person i skildsmässan? Jag vill ju bara att han ska må bra ju….o sen visst jag behöver ju motion oxo…..

Men fixar han at vara ensam så länge, jag tycker så himla synd om honom bara…. HJÄLP vad ska jag göra?

Jag vill helst inte lämna bort honom, för han e verkligen mitt allt, börjar gråta bara jag tänker på att vara tvungen att leva utan honom…..Mitt lilla hjärta…..

MC900434721(1)

Vet inte om ni vet om det, men jag har antagligen fått jobb, men alla papper e inte klara ännu. Eftersom det e som det e på arbetsmarknaden så vill denna arbetsgivaren ha ett utdrag av brottsregistret.

Vilket kan ta upp till 2 veckor innan det kommer, innan vi skriver papperna.Men det e ju för att vi har så dyra varor som vi har i butiken.

Så vi får helt enkelt se vad som händer då, dock vet jag att det brevet inte kommer att innehålla något, så det verkar inte som om något ska kunna hindra anställningen, men jag vågar helt enkelt inte att hoppas ännu……

Jag har ju alltid önskat o hoppas på att få ett jobb på just Kullagatan i stan, o nu e det nära.

Ja ja vi får väl se hur tiden utvisar detta…..

1391719799471_frozen-ledeI alla fall så har jag just nu stängt ner en mycket kär sida till mig och stängt ner mitt galleri där helt, för att jag e så trött på att bli behandlad som skit.

Jag e trött på att bara utnyttjas o sen bli bortslängd som om man inte ens e värd vatten…..

Näää allt sånt har jag nu lagt på hyllan, jag har slängt in handuken för jag orkar helt enkelt inte bli sårad o ledsen mera, det räcker nu!

Nu ska jag bara ta o ägna mig åt mina två jobb o bara jobba o jobba o skita i allt annat. Vill som sagt inte bli sårad mer, mitt psyke pallar inte det mer helt enkelt…..

Jag ska bara ägna mig åt mig själv o bara bry sig om MIG, jag har ett par vänner som verkligen finns där, det e verkligen inte många. Men klart att dom oxo finns med i mitt liv, men annars orkar jag inte mer… DET FÅR VARA NOG NU!

Som i sången *Let it go* i Frozen,,,,

Att nu släpper jag allt, skiter i vad alla andra säger o låter världen gå vidare o jag e bara jag. O hon sjunger oxo att *The cold never bothered me anyway* o det tolkar jag att jag kommer stå ensam i kylan, o det gör inget, för kylan stör mig inte ändå….

Jag tar på mig min pansar nu o släpper inte in NÅGON mer…….Det får vara slut nu……

Med dessa orden så önskar jag er en trevlig kväll o klistrar in den underbara klippet från Frozen…..

 Jag e den jag e o ser ut som jag gör, acceptera det eller skit i det!!!!!

puss6

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.