Hälsa,  Sjukdom

Snälla kommentar o kommande operation….

Ja egentlige skulle jag inte skrivit något direkt idag, men jag blev bara så glad av en kommentar jag fick. Av någon somLaptop on Kitchen Table with Cup of Coffee jag inte alls känner eller ens har träffat….

Kommentar:
Du skriver jättefint. Sluta inte skriva vad du än gör. Du har talang för det inre livet och det skrivna ordet. Genom det kan du inspirera andra. Med andra ord: Du är viktig!

Jag bara blev såååååå glad, tack snälla söta du. O sen att du skriver att jag har talang för det skrivna ordet…..

Mmmm ja jo men jag har oxo dyselexi och är ord blind, men tack snälla söta du….

Men egentligen så behöver jag nog skriva av mig lite. Har ju en jobbig sak att gå genom nu nästa vecka…. Ska opereras igen.

Visserligen inget farligt o absolut inte som förra gången jag blev sövd, men skräcken finns kvar inom mig ändå…vilket e såååå otroligt jobbigt……

Som kanske en del av er vet så har jag extrem tandläkar skräck o har inte varit hos en tandläkare på snart 8 år. Jag fixar det helt enkelt inte. Inte efter allt jag har varit med om när det gäller just detta ämnet.

Men i alla fall så nästa vecka är det dags att jag ska sövas och dom ska fixa till mina tänder o se om dom kan ordna till min käke….

Visst kanske låter det inte så hemskt. Men senast jag blev sövd sa dom att operationen skulle ta va 3-4 tim, men det slutade med att jag var sövd i 12 timmar, fy vad jag mådde….

Men det var ju en lite annorlunda operation, då skulle dom ju in i mitt huvud o rota….. När jag tänker på det kan jag inte fatta att jag har överlevt en hjärntumör o att jag sitter här idag så som jag gör.

Usch jag kan inte ens tänka på detta nu, blir bara sååå jobbigt. Men jag måste försöka få tag i någon som kan sänka mig en lugnande som jag kan ta D-dagen, annars kommer jag inte fixa detta.

Men nog om allt detta, nu har jag i alla fall fått skriva av mig lit,e o nu e det snart dags att göra vid sig o köra o jobba sista matchen denna säsongen…..*snyft*

Näää mina lära läsare, nu ringer min älskade väninna o jag ska snart hoppa in i duschen så sen iväg till Ängelholm…..

Sköt om er mina kära läsare…….

6

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.