Blandat,  Hälsa,  Jobbet,  Positivt,  Vänner

Kedjor o bilverkstad…..

Jaha då sitter man här i Åstorp på en god väns bilfirma o dom håller på att byta min drivaxel på min lilla bil.

Vi får väl hoppas att dom får till det så den sen kan gå genom besiktningen, attans duktig e han i alla fall. Så jag måste ju bara absolut rekommendera er denna bilverkstaden.

Bara att klicka på bilden så kommer ni till hans hemsida….

3333

Så då var det nog kanske snart klart här o vad hittar man på sen i dag då? ja säg det, blir kanske en runda ut om Bauhaus o kolla lite kedjor, hehe…. För det gör jag ju aldrig annars…..

Jag har nog blivit smått beroende av just kedjor, konstigt, vet inte alls vart det kommer ifrån…..*tittar upp i himlen o försöker se oskyldig ut…haha*

Nää jag vet inte riktigt hur jag ska säga det men jag e ju lite konstig o har vissa böjelser eller vad man nu ska säga…. Mycket mer än så säger jag inte riktigt….

Ni som känner mig vet precis vad jag menar o det ska ni vara glada för att ni vet. Jag e ju inte den som döljer min läggning direkt,Love_Chains men ni som räknat ut det, grattis…..hahahhaha

Så nu vet jag inte alls vad jag ska skriva så jag svamlar mest. Jag har såååå mycket jag skulle vilja skriva här men jag kan bara inte, det e för komplicerat just nu.

Jag skulle kunna ställa mig på Kullagatan o skrika ut det, men det går ju bara inte….inte som det e nu…

Men en sak ska ni i alla fall veta o det e att jag mår bra, väldigt bra tack vare en speciell person som verkligen får mig att känna mig LEVANDE, på ett väldigt speciellt sätt ska ni veta.

O det e ett sätt som ni inte hade förstått, inte om man inte själv e inne i det . Då e det bara sååå magiskt o underbart o fantastiskt o även efter….hehehe….. Dagar efter faktiskt….hehehehe….

Men i alla fall så mår jag bra o jag har det rätt så bra, även om skador o liknande inte riktigt läker som dom ska. Och även om jag miste mitt jobb just för en skada som jag verkligen inte kunde hälpa men men.

Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle vara där, så då blev det så här…. o det e nog tur i oturen om vi säger så….har jag fått klart för mig…..

Så nu e snart min lilla räserbil klar o det var tydligen i grevens tid att drivaxeln bytades… Nu ska jag ta o kra hem snart o hitta på något….

Ta hand om er o sköt om er mina läsare, du e det snart dags för att kolla mitt schema….. 😉

6

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.