Blandat

Bortsprungen Lucifer…

Ja vart ska jag börja?

Älskade Lucifer…

Jo i torsdags så skulle vi till tippen o slänga en massa skräp. Det vi har haft på släpet här hemma i snart en månad.

Så äntligen kom vi i väg i torsdags. Älsklingen han hade sedan innan lagt ett presenning över så att det inte skulle bli så vått, eftersom det var wellpapp o annat därpå.

Han hade innan sagt att Lusse brukade vara på släpet o leka o att han kröp under presenningen då o då.

I alla fall Pg satte spännband på preseningen o vi kopplade släpet, sedan gick vi in o hämtade vad vi skulle ha med oss, handskar o dyligt o även toabesök.

Vi var borta max 5 min, inte mer. Antagligen, vi vet inte alls säkert, men Lusse har kanske hoppat upp på släpet o krypit in, eller inte. Vi vet inte alls.

För jag tyckte att jag såg honom på verandan sovandes, men jag e inte alls säker.

I alla fall så körde vi mot tippen, presenningen var inte spänd så han skulle lätt kunna ha hoppat upp o krypit in.

Som sagt vi körde mot tippen o det var en väldig trafik, så det var mycket bilar. Sen kommer vi till en järnvägs övergång o så klart skulle ju ett tåg komma då.

När vi står där o väntar så ser jag i ögonvrån att det rör sig snett bakom oss, jag vänder mig om o ser en svart bakdel av en katt försvinna in i buskarna precis jäms med släpet.

Jag säger oj där var en svart katt o sen tänker vi inte mer på det. Det hör oxo till att vi är lite sena, tippen stänger kl 17 o nu är hon 16,40 så vi är lite stressade då det e mycket som ska sorteras.

I alla fall, vi hinner precis innan dom stänger o sen bär det av till Jem o fix att köpa reglar, som ska has till ute bygget vi ska göra.

Vi tänker inte mer på det utan kommer hem o börjar kolla av kattrena, alla finns där utom just Lusse…..

Vi blir båda väldigt oroliga, e det för mycket av en tillfällighet eller vad???!!!???

Jag kan inte släppa känslan o kör in o letar o kallar på honom där jag såg katten, men inte något alls.

Kan ju säga att han har inte kommit hem ännu, o det har inte blivit mycket sömn alls för mig.

Jag har lagt ut o många olika Fb grupper o skickat till våran veterinär, brandstationen som ligger en bit bort från det vi såg honom, men inget änsålänge…

I en av grupperna var det en snäll människa som tipsade om en IDHund, så en sådan e bokad till måndag o då ska vi få reda på om det verkligen e Lusse jag såg, eller om det var någon annan svart katt.

Pege har varit inne o letat varje kväll men inget alls, o jag körde två ggr första natten fram o tillbaka i 30 km/tim för att se om han sågs till. Men inget alls….

En sak som oxo hör till, enda sedan jag var liten så har jag velat ha en svart natt katt, o den näst senaste kullen från Dixi så fanns det en.

Så självklart skulle ju han få stanna här, o såklart fick ju även Issy stanna då oxo, för dom måste ju ha någon o leka med….. O gissa om jag blev glad när jag märkte att det fanns en svart katt bland dom små, lyckan var TOTAL!!!

Då kanske ni kan förstå hur mycket han betyder för mig o hur speciell han e för mig.

Jag har läst mycket o pratat med en del av mina underbara vänner som tror alla att han kommer igen, han kommer att hitta hem. O det hoppas jag verkligen att han kommer att göra.

Annars så efter en tid så hur hemskt det än låter, kommer vi leta efter en ny svart katt, o det hjälper att tänka så.

Jag hoppas ju av hela mitt hjärta o själ att vi inte behöver leta upp en ny svart katt, utan att han kommer hem snart.

Jag saknar honom så mycket att det gör ont i hela mig, men måste försöka att släppa det, för jag går under annars.

Igår grät o hyperventilerade jag så mycket att jag svimmade o tur var att jag satt i sängen då……det var väldigt obehagligt faktiskt.

Men Lusse har jag ju hjälpt in i denna världen, jag hjälpte honom att börja andas o har funnits hos honom alltid o han hos mig.

Han var den som på kvällarna när jag skulle lägga mig, sprang före mig i trappan. Sen satt o väntade på mig tills jag kom upp, så vi kunde gå till sängen sida vid sida o sen var det gos o mys i sängen innan vi somnade sida vid sida……

Så han e väldigt nära mig o jag kan bara hoppas o hoppas o hoppas att han klarar sig o att han inte e alltför rädd.

Det jag hoppas mer på e att han verkligen redan nu är på väg hem. Dom säger ju att katterna har liknande navigeringssystem som fåglar har, o det hoppas jag verkligen e sant.

Så ID hunden eller spårhunden som e bokad på måndag e mer för att vi ska få reda på om det verkligen var han jag såg, eller om det var en annan katt.

På ett sett så hoppas jag att det var han jag såg o på ett set inte. Var det han jag då e han ju förhoppningsvis på väg hem.

Men var det inte han, ja då har han ju försvunnit här hemma ifrån på något sätt, eller så kanske han e på körd o ligger död i ett dike när någonstans.

Oavsett så vill vi veta vart han e o vad som hänt honom, om det nu finns en sådan möjlighet.

Så jag hoppas verkligen att Nova IDhunden kan få ett spår på honom på måndag.

För jag tror inte att vi kommer att hitta honom på måndag, utan vi vill mer bara få reda på om det var våran lilla Lusse som jag såg försvinna i buskarna.

Så nu har jag ält detta nog o jag har fått skriva av mig o ni som vill ha reda på vad som hänt kan läsa det.

Hoppas bara jag inte upprepat mig för mycket, för jag har försökt att skriva det i ett sträck, men tårar o ångest kommer emellan.

Men nu vet ni i alla fall o tack för att just du läser o visar att du bryr dig lite i alla fall, betyder mycket för mig.

Ni får ha det så bra o sköt om er. Har ni någon vetskap eller info som kan styrka eller så det jag skrivit så hade jag varit jätte tacksam om ni dela med er.

Allt hopp hjälper o även alla små hjärtan hjälper….

Sköt om er o ha en fantastisk helg, jag o Pege gör så gott vi kan under omständigheterna…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.