Blandat

Härdsmälta , fylla 50 o andas

Ja vart ska jag ens börja…. Har faktiskt ingen som helst aning.

Men jag tror att jag börjar att klargöra EN liten sak, o det e detta med offer fucking koftan….

Jag har ingen som helst varken vilja eller anledning att ta på den, o ni som tror det…. FUCK off… sorry men blir så trött.

Jag skriver som jag gör o känner för endast en liten anledning. Det e att om det kan hjälpa en enda person så värmer det mitt hjärta.

Kan jag hjälpa någon annan i min situation kanske känna sig mindre ensam, eller få någon annan att känna att …. Men så har ju jag oxo det, då glädjer det mig mer än ni någonsin kan ana.

Så offerkofta NOPP verkligen inte.

Så vart tusan ska jag ens börja…..hmm…

Ja du att bli äldre e verkligen inte varken kul eller lätt. Det e så otroligt mycket i ens kropp som ändrar sig, o det e verkligen olika för oss alla.

För mig e det så otroligt mycket ångest, för just ingenting. En kropp som blir orörlig, speciellt illa e det för en som dansat hela sitt liv….Du anat inte…

O sen går man upp i vikt bara att man tittar på socker eller en enda jävla bit choklad…..^SUCK^

När det gäller ångesten, så tänker du säkert, men det måste ju komma någonstans ifrån… men Nopp den kommer o bara ”hoppar” på en från ingenstans……o det e så jobbigt….

Tro mig hade jag kunnat göra något åt den hade jag gjort det. Men ska söka hjälp för det, för detta håller verkligen inte.

Ja o sen fyller man ju snart 50, fuck, 50 alltså, hemska jävla tanke…..

Det e just detta med att ha kalas eller fest när man fyller år….Näää tack.

När jag var liten så hade jag kalas o likande, o det var aldrig en hit.

Jag vet när jag växte upp så hade jag fest o jag bjöd ca 20 pers o det kom väl högst tre eller fyra stycken, inte fler. Sånt känns….

O det e något som fortfarande ligger kvar hos mig, för det var samma sak varje år. Så göra detta när jag nu e vuxen o få samma slag i nacken, fast nu i ansiktet….. nej tack…….

Så min 50 årsdag kommer jag att göra en sak, jag ska åka ut på Väla o få min gratis Vaniljlatte, som jag har tillgodo på Espresso house, thats it…. Mycket mer än så kommer det inte att bli.

Ja det kanske känns trist o negativt, men vad tusan ska jag göra….. Bjuda folk som ändå inte kan eller vill komma, nääää det gör jag inte… Jag tar min vanilj latte o sen genom lider jag den dagen…..så får det bli….

Sen när det gäller att få saker. Jag har genom åren alltid fått det, att ”Ja men när jag fått min lön så ska du får något fint” men blir det, nopp inte en chans, det glöms bort, just för att det eller Jag e inte så viktigt…..

( Men i år kommer jag att få ett hängsmycket i silver som jag velat ha i ca 10-15 år, Tack min älskade Pege…. )

Eller så bara glöms det bort, eller som när jag fyllde 40 så fick jag SJÄLV åka o köpa min present, hur kul e det…..För han orkade inte brys sig om det, eller lägga energin på mig……

Näää detta med födelsedagar, fy tusan som jag har börjat hata dom…..o nu ännu mer.

För för mig så e en födelsedag då andra visar hur mycket man betyder för dom, o just det jag aldrig riktigt varit med om…..kommer nog aldrig heller…..

Men skit i det, det e bara en jävla dag på året, o en dag kan gå fort….Vilket jag hoppas att min oxo gör….även om det e min 50 ……

Jag har alltid växt upp med att när man fyller 50 DÅ ska det jävlar i det firas o det ska vara fest o mys o allt sånt…..Men knappast när det e Corona…..Ja ja låt den dagen gå fort som attans….

Sen kan jag inte låta bli att tänka, varför skulle någon ens komma när jag fyller år, jag varken hör från dom annars. Jag har en ofantligt liten skara med vänner o många av dom finns sällan där….( typ 2-3 st )

Ja det kanske låter trist men så e det….O har man inte barn så blir det gärna så….

Sen hade jag kunnat hade jag bjudit folk o haft en super fest, men vem skulle betala den?

Jag kan inte ens betala min räkningar i slutet av månaden….. Hur tusan skulle det då gå till, o snart kommer fogden oxo… Wiiiiiiiii NOPP!

Eller förresten, kanske kommer dom när jag fyller år…..hahahahahha men någon hade ju kommit då i alla fall….

Nä jag vet inte ens hur jag ska avsluta detta mer än att kanske starta en insamling eller skriva mitt swish nummer, så vill ni swisha mig en slant när jag väl fyller år så hade jag varit såååååå tacksam, eftersom det e så illa som det e nu när jag inte kan jobba…..

Ni ska veta att jag väntar min inte en enda krona, bara så ni vet. Men vill ni visa någon som helst uppskattning, så har ni möjligheten…..

Nä jag får väl ta o avsluta detta inlägg nu innan det drar ännu länger mer neråt. Jag ska nu luta mig bakåt o försöka bara andas o släppa min jävla skit födelsedag som snart kommer.

Ta mig ett glas rose o njuta av dom 19 graderna som det är här inne i uterummet, vid vårat spa……

Njuta av solen o försöka att koppla bort ångesten o ta o skriva till min nya läkare o hoppas på en tid snart…..

Ta hand om er o njut av våren…….o må ni slippa att fylla 50……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

 • Frida Ekberg

  Hej?

  Känner precis som du. Jag fyllde 45 i höstas och jag fick ett telefonsamtal och ett kort I posten. Ja familjen (maken och barnen) gratulerade ju mig, men jag kände mig som den ensammaste människan i världen.
  Detta låter nog dumt…. men det känns ändå lite skönt att det inte bara är jag som känner så.

  Kram

 • Frida Ekberg

  Hej?

  Känner precis som du. Jag fyllde 45 i höstas och jag fick ett telefonsamtal och ett kort I posten. Ja familjen (maken och barnen) gratulerade ju mig, men jag kände mig som den ensammaste människan i världen.
  Detta låter nog dumt…. men det känns ändå lite skönt att det inte bara är jag som känner så.

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.