Blandat,  Insikt,  Väder o vind

Måndags babbel o kaffe……

Ja, jag vet inte alls varför, men jag bara känner för att skriva lite. Vad tusan jag ska skriva om har jag inte den blekaste aning om, men det kommer väl.

Idag e det bara sååå fint ute, inte alls så kallt men så jobbigt blåsigt.

Det e just det med blåsten, känns som att den sliter o drar i min själ o energi. Visst kan det bara bra för då kan ju dåliga o negativa energier blåsa bort o försvinna.

Men ändå så blir det som en enda röra inom mig när det blåser, det blir oreda på något sätt. Kanske e det så att det e med balans inom mig när jag har både det mörka och det ljusa inom mig, vet inte bara spekulerar.

Sen kan det ju vara så att det e våren som vill blåsa bort allt mörker o kyla, så vi kan få värme o ljus istället för vinter, ja så e det nog, det känns bra att det kan vara så…….

Så vad har annars hänt, inte speciellt mycket tyvärr. Händer ju inte så mycket nu mera, förutom att man e attans fattig, men det brukar ju vara så i februari.

Denna månaden skulle döpas om till Fattigari istället, det hade passat såååå mycket bättre. Sen att vara sjukskriven, drar ju inte in speciellt mycket heller o GUD vad jag saknar att jobba på mitt älskade Rögle.

Får nog ta o ringa ortopeden i Hbg o höra hur det går med min operationstid, börjar bli lite väl länge nu att vänta. O kan ju säga det att smärtan o värken blir ju knappast bättre….^suck^

Man har i alla fall lite att se framemot o det e en klubbkväll på lördag på ett ställe här i La, så äntligen händer det något.

Nu blir det det jobbigaste av allt, vad tusan ska man ha på sig då?????? Alltid samma problem…..^suck igen^……

Ja oj då så jobbigt liv man har då……hahahhahaha…….

Nä nu ska jag nog ta en kopp kaffe, smörja in min stackars tumled o arm med smärtstillande o sen lägga in en tvätt. Så spännande har jag det i min vardag……hahahha.

Ta nu hand om er o era nära o kära……man vet aldrig vad som kan hända o ske……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.