B.D.S.M,  Blandat,  Hälsa,  Insikt,  Positivt,  Sjukdom,  Vänner,  Vänner

Vänner, tacksamhet o Universums kraft…….

Jag har inte en minsta aning vart jag ska börja, känner bara att jag behöver skriva av mig. Om det kommer bli positivt eller negativt har jag inte en aning om.

Har bara just nu för mycket i huvudet.

Har en vän som just kallade mig stark, om du bara visste kära vän hur liten o svag jag kan vara. Kan ju säga det att just nu känner jag mig inte alls så stark.

Men jag ger nog intrycket att jag e stark psykiskt, ibland. Nog inte alltid men kan ju säga det att jag e absolut inte det.

Just nu så hade jag önskat att jag hade kunnat ha psykisk styrka på burk, för det hade jag verkligen behövt.

Men sen en annan sak, vänner. Jag har på senare tid fått många nya vänner som verkligen ligger mig varmt om hjärtat.

Och även en helt makalöst underbar gammal vän som kommit in i mitt liv igen, som jag bara e såååå otroligt tacksam för att hon har gjort.

Men som sagt många nya oxo, visst dom e inte jätte nära, inte ännu. Men ändå att känna sig omtyckt och att dom blir glada när dom träffar mig, det känns bara så fantastiskt.

Det är något jag inte riktigt känt på väldigt många år, eller så e det just för att jag inte längre bryr mig om vad andra tycker o tänker, jag börjar bli för gammal helt enkelt….

Men ändå, dessa nya underbara kinky vänner, dom ger mig sådan energi o positivitet så det finns inte riktigt, magiskt o underbart e det i alla fall.

Och jag är sååååå tacksam för den energin o vännerna….. <3

Sen vet jag inte om ni sett på Fb, men jag har i alla fall fått operationstid, o snacka om att det gör mig både orolig o nervös.

Men det bara måste göras, för att ha så här ont, det funkar inte. Men åhhhhhhh vill inte riktigt, men måste……^suck^

Så denna veckan ska det tas prover o EKG, i Hbg så klart. Så jag måste köra, vilket e problem eftersom jag har problem att bara hålla i ratten, men det får gå helt enkelt.

Vill bara att det ska bli gjort så jag kan ta mig vidare o bli frisk…..o börja på mitt nya kapitel i livet.

Sen har jag kommit på en sak,,,,,,MUSIK……

Jag tror minsann att jag ska ta o lyssna på musik minst en timme när jag vaknar, eller så ska jag ta mig i kragen o går ut o gå, nu när det börjar vända i väder o vind.

Känner bara allt mer att ju mer jag lyssnar på musik, o inte sitter o ”dumglor” på Tv´n, så mår jag bara sååå mycket bättre av att just lyssna på musik.

Jag vet inte riktigt, men på något sätt så känns det som att det hjälper att läka själen, hur flummigt det än låter. Men det känns så….

Känns som att alla bitar bara flyter på plats igen, precis där dom ska vara….i alla fall för mig…..

Så imorgon ska jag ta o istället för att tända tv´n så ska jag ta på ett par lurar o lyssna på Phil Collins, TOTO o lite annat smått o gott, o ja jag e så gammal att jag tycket om sån musik….

Sen en annan sak som jag har börjat känns på sistonde. Det är tacksamhet.

Tacksamhet för att jag får bo där jag bor.

Tacksam för att jag har min älskade Pege

Tacksam att jag har mina underbara katter

Tacksam att jag har börjat få så underbara vänner

( skulle kunna göra en vääääldigt lång lista… )

Bara tacksam för allt underbart jag har i mitt liv, och en konstig känsla att allt bara kommer att ordna sig. En magkänsla som för varje dag blir bara starkare o starkare.

Sen är det nog oxo så att när man tackar universum vare dag för vad som varit, så får man en annan syn på livet helt enkelt.

Om ni bara visste vilken energi o kraft det finns, men jag tror nog att vi tar det en annan dag……..^ler^ och är tacksam….<3

Ja jag vet att det blev lite flummigt där, men det e bara sån jag e……

Vet inte riktigt varför eller hur, men man bara börjar att se saker på ett annat sätt. Man får en klarhet som jag aldrig haft, det känns bara bra……

På något sätt så har jag bara en känsla att, det kommer att ordna sig…..Måste säga att det e en väldigt skön känsla.

Så nu vet jag inte alls vad jag ska skriva mer, så nu e det väl lite mer plats i huvudet, även om det e rätt tomt där annars oxo…..hahahahahhahah

Nää det e väl snarare tvärtom, där e för mycket i huvudet på mig….speciellt på en gång…….

Men just nu e det mest tomt…..faktiskt.

Nu ska jag gå ner o pussa på min make o sen blir det mys i soffan ett tag, innan det kryps ner i sängen o börjar ladda om för en helt ny vecka o nya utmaningar……

Ta hand om varandra o var mån om dina nära o kära…….O var tacksam för det du har i ditt liv, du har allt det för en anledning OCH du är värd att ha det så bra som du har det …..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

 • Marie

  Finaste du ?

  Känner igen mig så mycket i det du skriver. Denna tacksamhet som infinner sig över att få leva del liv man lever och att allt kommer ordna sig.
  Att välsignas av vänner, nya som gamla.
  Musik är verkligen helande och det finns musik för alla sinnesstämningar.
  Operationen kommer du lösa galant och allt händer av en anledning ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.