Blandat

Pannkaks resan…..

Ja vart ska man börja….. Resor e vad det handlar om, eller snarare drömmar som bara kommer att förbli drömmar helt enkelt.

( Varning, detta är inget positivt inlägg, jag mår inte alls bra o måste få skriva av mig, Så kan du inte säga något positivt så säg inget alls o sluta att läsa )

Jag har alltid, hela mitt liv drömt om att få resa till Paris, London o Rom OCH Maldiverna, men det e just det det e….drömmar.

Känner allt mer att det bara kommer att bli o förbli just drömmar, inget mer.

Vi skulle igår, när det var ca 29 grader, ge oss ut på en mini resa. En liten resa som jag sett så otroligt mycket fram emot nu när jag väl jobbar.

Vi skulle köra till Österlen, Simrishamn, Stens huvud, Alestenar, Ystad o lite andra mysiga ställen. Vi skulle gå på fik o senare oxo stanna o äta något riktigt gott innan vi körde hem rätt sent på kvällen…… Kanske skulle vi bada på någon mysig strand oxo.

Så hade jag drömt om att vi skulle ha det o det skulle vara romantiskt o super mysigt…..just det det skulle…..

Istället blev det att vi satt i bilen i ca 95 % av tiden. Vi stannade inte vid något fik, det var för mycket folk. Vi stannade inte o åt någonstans för allt var svindyrt. O stranden Stens huvud var där inga som helst parkering, så vidare man inte ville gå ca 2 km.

Vi hittade en liten avlägsen strand vid Simrishamn, som var full med tång o en jäkla massa strand loppor m.m.

När jag skulle doppa fötterna så fick jag något vasst i stortån, som fortfarande sitter där o gör ont, men det syns inte något alls där, så fattar inte alls vad det kan vara……

Sen när vi skulle hem, så var det bilens tur, den funkade inte riktigt som den skulle, just för att det var så varmt. Så stanna någonstans kunde vi inte, för då var det inte säkert att vi kom därifrån. Det var bara att köra hela vägen hem i 29-30 gradig hetta.

Inte nog med det, AC funkar ju inte heller i den bilen så sitta i denna hettan i ca 2 tim när vi körde hem, utan att kunna stanna var mindre kul.

Ovan på allt detta så var det så varmt att våra telefoner blev överhettade så dom funkade inte alls som dom skulle, o strejkade från o till.

Så resa e nog inget alls för mig verkar det som.

Sen när det gäller att resa till London, Paris o liknade, det kommer jag nog aldrig ha råd med…. O om denna lilla mini resan blev så skit, hur tusan ska då en ”riktig” resa bli?

Det kan väl snarare vara så att jag ser framemot något så otroligt mycket, just för att vi så sällan gör saker ihop. Jag vet inte men tror att det e så.

När vi bägge jobbar så finns inte orken att göra så mycket ju, plus att jag alltid slutar sent o jobbar varannan helg.

Näää det e bara att acceptera att jag lär aldrig komma till varken London, Paris eller Rom, jag får drömma om dom istället…..jag får resa i sinnet istället, för mycket mer blir det inte….

Det är samma sak när det gäller våran smekmånads resa, den kommer heller aldrig att bli av. Jag har ju varit gift tre gånger o har ALDRIG varit på en smekmånads resa, så det e bara att inse att det kommer aldrig att bli av det heller.

Men man får ju oxo rätta sig efter om man har pengar eller ej att resa. Vilket vi inte har, för vi har ett hus som behöver fixas till o målas m.m. Vi har träd som måste kapas, vi har fönster som måste bytas o allt det kommer före……

Ibland känns det som att ALLT i hela världen kommer före mig o det jag vill/skulle vilja göra. O kan säga det att det känns rätt så pissigt faktiskt. Men det e bara att gilla läget eller att slänga in handuken, vilket jag inte tänker göra än……men visst är livet skit ibland….o ibland inte….

Just nu har jag en vän som är i Istanbul, en är i Spanien o en i New York…. Dom har säkert väldigt gott om pengar, eller så tar dom lån för att åka…… Ja ja det e sånt som inte e till för mig…..

Hur tråkigt det än låter så när jag e ledig, då får jag tvätta, städa. Kanske blir det en liten runda till Helsingborg eller åker man o tar en glass någonstans, mycket mer kommer det nog aldrig att bli.

Men det e bara att gilla läget o acceptera att så e det bara.

Jag e väldigt hemma kär o tycker om att vara hemma, men ibland vill man se annat än vägen till jobb, jobbet o vägen hem från jobb.

Kanske jag jag skaffa mig ett VR set, så kan man ”fly” lite på det sättet. man måste försöka att hitta ljusglimtarna, även om dom e få o små……

Precis just nu är jag bara väldigt nere o ledsen, för jag trodde o hoppades att denna ”dags semestern” skulle vara sååååå underbar o istället blev det bara bajs.

Men man reser sig snart igen, för snart e det tillbaka till jobbet, o där har man inga alls förhoppningar, utan man gör det man ska o sen e det hem äta o sen tillbaka nästa dag….

Så ni som kan o har råd o ork att resa, njuuuuuuut o tänk på oss som aldrig kommer iväg på något. O när vi väl tar oss tiden o orken, så blir det mest bara skit……

Nu ska jag ta min aura migrän o gå in i sovrummet igen o försöka att bli av med den……. kan ju säga att det inte e ett dugg kul.

Ovan på allt så hoppas jag bara att vi kan genomlida denna dagen, för det kommer att bli att vi får vara hemma, vi skulle åkt till stranden.

Men om det ska bli över 30 grader idag så vill jag inte riskera min eller min älsklings hälsa, inte efter hur vi bägge mådde igår när vi kom hem.

Hoppas jag inte var allt för negativ, men jag var bara tvungen att få skriva av mig, eftersom jag mår så dåligt som jag gör av detta o besvikelser.

Visserligen har jag haft dom hela mitt liv, men tydligen så lär jag mig aldrig…… Lär mig inte att ha några förväntningar, för man blir ändå alltid besviken tyvärr….. Det e bara så det e…..

Så sitter du på en strand eller ett cafe i något annat land o läser detta, så skratta dig lycklig o njuuuuut…..

Ta hand om dig själv o dina nära o kära….man vet aldrig vad som kan hända imorgon……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.