Blandat

Då var det dax…

CB033838Jaha då var det dax igen o nanna. Visst har man hunnit med en hel del i dag men ändå, redan sängen igen, känns lite som tiden bara flyger i väg………..hmm………

Som tur var så repade Ceccan sig så hon åt o mådde bar sen så jag kom i väg o fixa litta saker ändå i dag. Som till Överskotts bolaget o köpa Ajax o toa papper ( nu fick du nog allt en intresse pil i ögat, va?! )

Sen en liten runda ut på IKEA o kollade på vad dom hade på sin flyttrea, blev bara 4 st ljus för min del. Vidare ut till E på Matas på Familia o snackade lite skit, o kollade skor o kläder.

Måste ju bara hitta något o ha på mig på söndag när vi ska på dop, ja får väl kolla min ”lilla” garderob annars e det ut på Väla en runda på fredag igen. Jag hann ju en liten runda inom där i dag o kollade en del kläder, men vill kolla hemma först , man e ju inte direkt rik….

Men fick ju ”lön” i dag så hyran e redan betald o nästan alla räkningar med, sååååååå himla skönt.

Innan jag körde hem så svängde jag inom Maxi o köpte en grillad kyckling o körsbärtomater o en lätt cream frache, så det blev min middag i dag, attans gott var det, men det på minner om min älskling, för det e just det vi brukar äta…….hihhihiCB054976

Pratade med min underbara biker Ch ett litet tag i dag oxo, som vanligt, o vi ska ses i morgon, ska bara bli så himmla nice. O sen ska jag ”hjälpa” honom med tvätten på fredag har vi bestämt, får väl se hur mycket tvättande det blir…..hhihihi..

Nä nu går f-n snart mina ögon i kors, så nu e det sängen som gäller.

Förresten finns det någon som skulle vara så gullig o kommentera detta inlägg så jag vet att det fungerar, det hade varitgt nice o få veta……..hmm….

Natteli Natt Natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.