Blandat

Packning o så…

Jaha då har denna dagen oxo snart gått. Har väl fått en hel del gjort i dag med, skönt. Men måste ändå tillbaka upp på mitt gamla jobb på tisdag för att lämna sista närvorolappen o hämta en sak till, men det e rätt nice, dom som e kvar e riktigt nice där, så det e ok.

j0434722

Var o fixade allt jag skulle, förutom o sola, det fanns inte riktigt tid till det, tyvärr. Men kanske så ska det ju bli kanon väder i helgen så det blir kanske av o sola då i stället.

O när man e på mc träff o det e fin fint väder så solar jag hellre än att åker hoj, eller i alla fall denna träffen, min älskling behöver ju köra in sin nya hoj innan jag åker, vilket jag tycker e bra.

Jag har aldrig varit med om en biker som e så RÄDD om mig, när det gäller o åka. Han e så rädd om mig att jag får inte åka om jag inte har rätt sorts skor, byxor o jacka, sånt som e just för att åka hoj, OM man nu skulle smälla så skyddar dessa kläder till en viss del.

O det tycker jag faktiskt e bra, men det e synd att det tar så lång tid att spara ihop till. Ni kan ju själva se på min ”önskelista” som finns i ett lite älder inlägg, dår finns det priser på allt det jag skulle vilja ha, o det e inte alls billigt.

CB102215

Nä nu ska jag nog ta o fortsätta o packa, har lite till o fixa, min älskling sitter just nu i min soffa med en annan klubb medlem o snackar klubb o mc, så jag satte mig här o bloggade litta, så fick jag detta oxo gjort.

Men nu ska jag nog ta o dekorera klorna lite o så o sen blir det o våldföra sig på min biker……..hahahahahahahahah……Nä det hinner jag nog inte förrän han har beordrat mig in i sovrummer o sitta o vänta på att han kommer o ta hand om mig……*fniss*………o självklart lyder jag ju, annars blir det staff på det o det e ju inte kul…………..*ler brett o illmarigt*5cabkib6b

Så nu vet ni vad jag ska hitta på i natt o hur det hela ska börja, men hur det slutar DET får ni INTE reda på………..hahahahaha

Sweet Dreams!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.