Blandat

Kasst humör…

lokHar inte alls varit på humör alls idag, o har hela dagen grubblat på varför. O tror nu att jag har kommit på det, en liten del i alla fall.

Det känns som jag har en liten öron gångs inflamation på gång, så jag tror faktiskt att det e det. O sen har jag lite ont ner i halsen oxo, inte alls kul.

O jag vet att när jag var liten så var jag ett öron barn, alltså alltid ont i öronen o hade öroninflammation ofta. Så det e ju helt klart det som spökar, vad skulle det annars vara.

Min mor kom med ett sånt riktigt gammalt råd, så som dom gjorde förr i tiden. Jo stoppa en bit rå lök i örat, o det hjälpte faktiskt, men jag var tvungen att ta ut det efter ett tag.  

oraDet kilade som f**, men nu gör det inte direkt ont alls , faktiskt. Jo sen att man inte har jobb mer det e ju as trist det med, men vad gör man, det e bara söka vidare.

O dom som säger att det finns jobb dom skulle haft ett skott mellan ögonen! För det finns fan inte, jo till underskötersker o vård personal det finns, men det e inget jag kan jobba med, inte en chans.

Ja ja nu ska jag inte bli irri över detta jag skulle mest bara skriva ett litet inlägg. Men det e svårt att inte bli irri över en sån sak, men det e väl det att idioter o så kommer det alltid att finnas.

O min underbara biker har jag inte heller pratat med, han var inte heller på humör, så det känns litta konstigt o tomt, älskar verkligen hans röst, den e bara såååååååååå mysig.

Men nu ska jag ta o slänga mig i soffan ett tag till o ta en kopp riktigt varm honywater1honungsvatten o se om det kan hjälpa på min lite onda hals, HATAR verkligen att vara eller hålla på att bli förkyld……

Hoppas ni får sova gott i natt o att jag oxo får sova denna natten, hade ju riktigt ont nu denna natten som var, jag var riktigt riktigt öm runt om o i örat då, inte alls kul, men men.

Natteli natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.