Blandat

Mega depp dag!

2Ingen kul alls dag i dag, har inte gjort något alls i dag, bara slappat o haft migrän en runda o sen har min mage börjat krångla oxo IGEN! Så himla trist men det har nog fixat till sig igen, tack o lov.

I dag har det mest bara regnat o jag e verkligen  en väder människa o det på verkar mig som bara den, inte kul alls. Blir slö, deppig, känner mig nere  o ensam o värdelös, HATAR att må såhär.

Känner faktiskt inte för att skriva mer nu, jo förresten. Ovan på allt så har inte min älskade kise haft en så bra dag heller, hon har spytt o inte fått behålla sin mat minst 5 ggr i dag, men det har fixat till sig nu i kväll så nu verkar hon må bra igen. Tur det, för just nu så e hon det enda som verkar hålla mig ovanför vattenytan….käns sååååååååååååå jobbigt men sant.

Det har hänt en del andra saker oxo i dag men det e inget jag vill eller ta upp här, nja jo kanske i ett låst inlägg då, men inte här i alla fall. Jag har bara j0283216kännt mig attans ensam o övergiven o som om man har kommit i sista hand hela dj*** dagen, oo det e inge kul känsla alls det, jo o övergiven, HATAR verkligen det. Men men i bland så kan man inte styra sina känslor o det e skit. Men det e som en vän till mig skrev på FB.

Att ”om man inte e deppig o nere i bland så uppskattar man ju ínte när man mår bra o allt e uppåt”, o det har hon sååååååååå himla rätt i, klok tös det!

Så nu blev det ändå ett litet inlägg endå, o jag stavar som en kråka……HAHAHAHAHAHA. Men nu ska jag ta o kasta mig i soffan o glo påmin-ch tv litta till o sen e det nannisinering för min del, för jag har dock en del saker o fixa imorgon, tack o lov….O sen ska jag drömma om min älskling…

Natti Natt Natt…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.