Blandat

Blev glad…

När jag vaknade i dagvar jag lite nere efter det som hände i går o det var verkligen inte kul alls. I alla fall gick ut med vovven o sen satte jag mig här o kollade som jag brukar, gick in o kollade mailen, sen blev det facebook som vanligt. En av mina vänner hade lagt upp denna videon där…..

O gissa om mitt humör vände när jag såg den, det vara bara så underbart o se att människor vågar att vara annorlunda, skulle tänka mig att göra så på mitt nästa bröllop, om det blir något nästa. Det återstår ju o se, men man vet ju aldrig ju……

Men i alla fall så kolla på den, den gav mig ny o positiv energi i dag, o jag behöver det verkligen efter gårdagen. Nu ska jag ta o fixa gröt o sen e det färgning av håret som gäller.

Ha en bra dag för det ska jag ha o sen e det mysfika hos en kär vän i kväll, ska bara bli såååååååå mysigt o sen hem till min älskling…..som jag ÄLSKAR av hela mitt hjärta!!!!!

Poss Haj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.