Blandat

Trött, trött, trötttttttt……..

Trodde faktiskt att jag skulle varit tröttare i morse o under dagen än jag varit, sov ju nästan inte alls i natt. Kännde sån panik att jag måste somna så jag hade ork o jobba i dag ju, inte alls kul. Men faktiskt så var jag inte alls så trött, men det kanske kommer imorgon i stället…. ja ja men det  tar vi då i så fall.

I dag som andra dagar när jag jobbar i Perstorp med min älskling så på lunchen så går jag ut en runda med Atte så han får springa av sig litta. Han e en sånn buse, hoppar o stuttsar som en liten studdsboll…..

 Just nu så ska jag ialla fall ta o tappa upp ett bad så jag kan bli riktigt varm. Sen e det sängen som gäller för mig, jag e bara sååååååååå mega trött just nu.

 Idag e det bara 10o snart får ni veta vad det betyder o vad jag räknar ner till……….hihihihi. Nu ska jag bada så nu har jag inte tid med er mera…….

p.s ska försöka hinna o byta temat här i morgon, bara måste!!!

Haj Hajk!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.