Blandat

Dimma…

Attans vad det var dimmigt imorse när jag körde till jobb, trist när inte solen lyser ju! men nu gör den det, lite i alla fall. Vi fick väldans mycket gjort i lägenheten i stan igår, så nice det var, men ingen solning för mig, jag tar det i dag i stället.

Sen så blir det att få upp rullgadrinen jag köpte på IKEA i början av vecka, det har i alla fall Kent lovat att sätta upp. Kanske till o med anslags tavlan i köket oxo kommer upp. Vi får väl se vad o hur mycket han orkar när han kommer hem från klubben i kväll, hoppas kan man ju alltid ju.

Men i dag så ska vi INTE alls in i stan utan direkt efter jobb så kör jag o solar o sen hem, ska byta en nagel eller två, får se hur illa dom e.Sen ska jag bra amysa idag, kanske göra en pedikyr eller så för det behövs verkligen! Jag bara hatar att ha fula äckliga fötter o händer, kanske blir det o fylla i utväxten på slingorna i håret oxo, eller det blir det helt säkert. Det får helt enkelt bli en liten pyssel kväll för mig, för det behöver jag verkligen.

MÅSTE bra atanka inna jag kör hem, annars så kommer jag inte hem helt enkelt, gillar INTE att bilen dricker så mycket som den gör, har inte riktigt råd till det, INTE NU! Men men får låna litta av min älskling så länge, vi får väl lön nästa vecka hoppas jag……Nä nu ska jag ta o avsluta här för jag måste jobba litta o sen e det leverans runda i eftermiddag så det gäller att jobba på tills dess. Ni får ha det bäst för det har jag….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.