Blandat

Jobb, jobb, jobb….

Idag har jag verkligen inte haft tid o blogga o det känner jag att jag inte riktigt har nu heller. Har en massa o göra här på jobb o FORTFARANDE inget internet hemma………….*ggrrrrrrrr*……….så det e o blogga här på jobb. Men då har jag ju oxo betalt för det….hihihihihi…..

Jag e bara så otroligt glad för att jag har ett jobb o sedan oxo har ett så himla bra jobb som jag har. Sen min lön ska vi ju inte prata om, jag e bara såååååå nöjd. Men det som e absolut viktigaste för mig e att jag tycker jobbet e roligt o jag känner att jag verkligen KAN det o e bra på det. Men bara att ha ett jobb o gå till på dagen e helt otroligt nice, sen så har man ju en del löneförmåner oxo, men det blir ju så när man e sambo med VD i företaget…….

Men nu har jag inte tid o sitta här mera ska ta det sista badet o sen e det hem eller till lägenheten här i stan o fixa litta, sen sola o sen hem o mysa med min blivande underbara man. Ni får ha det så bäst o så för det har o kommer jag att ha!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.