Hälsa

OJ!!!

Igår så gjorde jag en liten grupp på Facebook bara för att kolla om o hur många det e som läser denna lilla blogg, o gissa om jag blev förvånad imorsen nu när jag loggade in…. 26 medlemmar….Helt otroligt!

Trodde faktiskt inte att det var sååååå många som läste vad jag skrev…jag e faktiskt litta chockad. Men det e verkligen kul för jag trodde det var kanske 4 st eller så inte mer, men OJ! Ja ja nog om det…

Vi var ju o slut besiktiga lägenheten i stan igår o helt otroligt så gick inte städningen igenom, men det gör inte så mycket, vi har ju garanti på den så det e lugnt. Dom kommer i dag på eftermiddagen o fixar till det så jag e tvungen o köra från jobb o öppna för dom, lite retligt nu när man verkligen har mycket o göra här. Sen så ska hon som besiktigar lägenheten bara komma o godkänna det som inte gick igenom på onsdag kl 16 o då lämnar jag nycklarna då oxo, såååååååååååååå skönt det kommer att bli att slippa allt med den skit lägenheten.

Vi trodde ju att det skulle bli 7-8000 kr i böter o så nu när vi flyttade. Eftersom den redan var i så mega dåligt skick när jag o min idiot ex man flyttade in, men inte då. Vet inte om hon såg det men det var en del fel som i alla fall vi trodde att vi skulle behöva betala för, men nopp, räkningen slutar på ca 4000 kr i stället, vilket e illa nog egentligen, för den sunk lägenheten.

Visst var det mycket bra med den o så men om man jämför med det huset vi har nu så e det ljusår ifrån, o då menar jag verkligen ljus år. Fönsterna på lägenheten i stan har dom inte bytt sedan dom byggde huset o det var 1971…( bra år annars…*ler* ) o balkongerna e ju under all kritik. Hela huset e mest en betong klump…

Jämför man då med radhuset vi har nu som e byggt i slutet av 80-talet så e det helt annorlunda, ljust fräscht, rymmligt, välplanerat o fin fin trädgård. Ja allt e fint faktiskt till o med tvättstugan, som vi har I HUSET! Kan man ha det bättre så säg….??!? Det kommer bilder på huset senare, när jag hittat min kamera o det finns tid över, nja kankse nu kommande helg, då e man ju lång ledig.

Fy tusan så gott det ska bli, underbart rent ut sagt. Men min älskade man ska i väg o jobba, as trist! Han åker på lördag morgon kl 07.00 o kommer kanske på söndag eller måndag, as trist e det, men men jobb säger man inte nej till. Så nu i helgen så blir det att packa upp lådor o få ordning på det sista i huset eller kanske inte det sista men sånt som inte syns i alla fall, som kläder o likande som bara MÅSTE göras.

Igår eftermiddag kl 16.30 så var jag uppe på Friskvårdshuset på ett kostnads fritt möte o fick information om deras program med Xtravagansa, en pulver diet som jag faktiskt har provat innan, den e as jobbig, men ger resultat. Jag har varit där en gång innan på just ett sådant möte, men då hade jag inte pengarna till att kunna lösa det. Det kostar ju trotts allt 650 kr i månaden UTAN gym o med gym kostar det 790  kr.

Igår så tog jag bara utan gym men ska ta o uppgradera mig till att ta med gymet sen oxo, blir nog bäst tror jag. Så kan man ju ta o träna en runda innan eller efter kursen som vi har på tisdagar kl 18.30 – 19.30, kanon bra ju. Så på torsdag nu den 1 april kl 13.00 så ska jag träffa min coach o gå igenom det sista för att kunna börja.

Jag kan väl inte säga att jag e så jätte motiverad men jag bara vet att jag bara måste ta tag i det nu o jag vill verkligen tappa ett par kilo eller 10….*asg*…. Men det blir nog inte att jag börjar med pulvert förrän EFTER påsken, det blir nog bäst tror jag, för man blir så sjukt hungrig o mår inte så jätte bra alls under dom första dagarna.

I alla fall så var det så nu förra gången när jag provade det, det var jobbigt + att det funkade väl inte så jätte bra för mig tappade bara 3 kg o Kent tappade 10 kg, men så jobbade han då oxo, det gjorde inte jag. Då var jag bara hemma o var arbetslös o slappade framför tv:n o BARA TÄNKTE PÅ MAT!!!!

Nu har jag ju ett jobb o jag tror att det kommer att gå lättare då. Dels så rör jag på mig o dels så har jag saker o göra så jag har inte riktigt tid o tänka på mat hema tiden, det tror jag i alla fall inte, vi får väl se när jag / vi drar igång. Just nu så känns det extra tungt o börja efter som jag har kommit in i ett sockerberoende igen, inte alls bra, hatar det verkligen.

Känner OFTA att jag har huvudvärk när jag vaknar på morgnarna, det beror ju på att kroppen jobbar på helfast för att bränn bort sockert o få kroppen normal igen, o vad för man naär man komer till jobb? Jo tar o dricker kaffe med socker eller oxo litta ”Burn” så man mår bättre, hur idiotiskt e inte det. Då mår man ju bättre men det gör ju mer skada än nytta ju…..IDIOT E MAN!!!

I alla fall så får jag väl ta o försöka dra ner på sockert nu i dagarna, det bara måste jag, för att både börja med pulver o sen oxo avgiftas från socker allt på samma gång, det klarar jag bara inte, det blir nog för mycket tror jag. Så imorgon eller oxo på trosdag så blir det att gradvis ta bort mer o mer socker. När jag skriver så så låter det ju som om att jag äter rent socker med sked, men så illa e det inte riktigt, visst blir det Cola o så o Påskmusten, den e ju bara sååååååå underbart god, men snart får det vara slut på det.

O sen e det ju oxo så att det finns hur mycket ”dolt socker” som helst ju i bröd, jos o en massa annat. men men det blir stopp på det nu snart o skönt ska det bli att slippa huvudvärk o en del migrän anfall som jag brukar få när jag äter mycket av ”det vita giftet” som många kallar det. Ja ja nog om socker nu, ska nog ta mig ett glas Påskmust nu o en bulle, måste ju äta upp bullarna här o dricka upp det jag inte kan äta nästa vecka, för slänga det går ju inte!!!!!!!!…HAHAHAHA…. Korkad e man allt!

Vad händer i dag då? Jo städ firman ringer när dom e vid lägenheten, men det nämnde jag ju innan  o sen så ska jag hem till min bror i kväll om jag inte e allt för trött, vi får väl se, vill gärna men Kent kan inte för han har möte på klubben ikväll så homom ser man nog inte förrän sent i kväll eller kanske inte förrän imorgon bitti, vem vet.

Jag e ju så tråkig nu för tiden för jag går o lägger mig kl 21.30 för då e jag mega trött o man ske ju upp helst kl 5.50 men det blir ju aldrig att man kommer ur sängen förrän kl 06.00 eller så. Ja ja vi får väl se….Sen händer det nog inte mer idag faktiskt, tror inte det i alla fall, kanske blir det att man packar upp en låda av alla dom som står i ”röda rummet” vi får se om jag orkar o har lust.

Nu ska jag ta o jobba litta tror jag, badet e klart om 15 min o sen e det en massa följesedlar som ska skrivas in, jag e litta efter tackvare gårdagens nervösa innan besiktningen. Så nu e det att ta ett ordentligt tag här o sen så e det snart middag, attans vad tiden går fort. Ni får ha det så bäst mina kära läsare, nu när ni e så många, jag e bara sååååååå glad för det…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.