Diet

Dag 3…Yr

Dagen igår gick riktigt bra, kom hem fixade ordning köket, diskade lite o satte resten i diskmaskinen, det e bara såååååååååå nice o ha en sådan.

Sen så gick jag ut på altanen o satte mig o läsa den nya Elle, får den hem varje månad, mega nice. Så jag läste den o hittade en klocka där i som bara e sååååå JAG, söt kvinnlig o super snygg….hihihih

Men nu har jag kollat upp den på nätet o det fins inte en chans att jag varken kan önska mig den eller ens köpa en, tyvärr 3 900:- kostar den. Den e i stål så det e inget plast skit, men den e bara såååååååå snygg men men drömma kan man ju, det e i alla fall gratis!

MEN SATAN I GATAN SÅ SNYGG DEN E!!!!!!!!

Ja ja men nog om klockan nu, resten av kvällen gick rätt ok, var lite trött o så, men det får man nog vänta sig, jag lever ju bara på 500 kcal om dagen o det e verkligen lite. Innan fick jag nog i mig kanske 3000 kcal om dagen så det e inte så konstigt att man e trött. Jag kollade i boken igår o då stod det att 3 dagen skulle vara den värsta. Jo jag känner mig inte alls så bra men nu när jag fått äta så känns det bättre.

Jag tar ju en halv påse kl 8 sen 11 sen 14 o sen 16. Näst sista tar jag 18.30 o sista blir vid kl 21 för då går jag ju o lägger mig. Men i går var jag mega hungrig när jag la mig, riktigt jobbigt faktiskt, men jag somnade till slut.

Men nu i morse när jag vaknade mådde jag inte alls bra, kände att jag hade behövt sova ett tag till. Jag e lite rädd att min älskling ska smitta mig, för han e mega dålig. Ont i halsen, snyvig o jätte hostig, jag bara vet att blir jag sjuk måste jag nog avbryta dieten o det vill jag verkligen INTE.

Men man måste ju ha energi till att bli frisk o det tvivlar jag på att man har när man bara får 500 kcal om dagen. Ja ja vi får se, nu har jag ju helgen o vila o sova ut o det behöver jag verkligen ska bli sååååååå skönt. Slippa ha en klock dj-el som ringer o vill att man ska gå upp.

Tänkte när jag låg i min fina solstol på altanen i går att tusan så bra jag har det. jag har ett hus i Mörarp, ett bra o VÄLBETALT jobb, en otroligt fin vovve o sen det absolut bästa av allt, en man som verkligen älskar mig för den jag är. Han e absolut det bästa som någonsin hänt mig, han ger mig verkligen ALLT jag behöver på alla sinnesplan o allt!

Fredag e det ju, underbart o idag får jag detaljer som ska levereras innan kl 15 så det blir en lite kortare dag, såå nice. Men det e ju ingen fara jag e redan på nästa veckas detaljer o kör, såååååå nice. Sen så ska vi ju flytta företaget DENNA månaden, bara över gården men ändå, det ska bli såååååå nice o få större lokaler o RENARE!

Just nu så e fika rum  o kontor i ett, inte alls bra. I det andra så finns det ett kontor, en matsal, ett omklädningsrum med fin fin dusch OCH TVÄTTMASKIN! Helt fantastiskt!!! Men bara det att vi får mer plats e underbart, för nu när jag har så mycket o göra som jag har så blir det lite trångt med pallarna som står på golvet, så andra lokalen kommer bli kanon bra. Ska verkligen bli kul o flytta.

I dag så beställdes även dom nya visitkorten, as snygga blev dom o självklart så e jat ju jag som gjort dom…..hhihihi. Just nu har jag bara mega huvudvärk o ska snart äta igen. Tror nog att huvudvärken har med dett jag inte druckigt tillräckligt idag, dumma mig…… Men får väl åtgärde det nu snart.

Avslutar här med en bild på mina fina tulpaner på altanen som jag tog bild på igår. Ni får ha en underbar dag o sköt om er…för i eftermiddag så kommer solen, det har jag beställt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.