Blandat

Dag 4..Trist…

Denna dagen var inte alls kul, mådde bara sååååå dåligt, men det hade inget med dieten o göra, utan att jag fick ett ”rött kuvert” som på posten. Ni som inte fattar synd, men jag mådde inte alls bra denna dagen, psykiskt dåligt o allt bara var sååååå trist.

Vi körde till Bruces skog o gick en runda med Attila o sen in i hägnet så han fick springa av sig litta, det behövde han verkligen. Sen hem o bara kolla tv i o tog det lugnt, Ken t e ju inte alls bra. Han säger att det känns som om han håller på o dö, men det e ju bara typiskt män när dom e förkylda!

Sen hände inte så attans mycket faktiskt, gick o la sig o tackade gud för att denna dagen var över, en mindre dag o gå på dieten….Så positiv var jag …….hahahaha

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.