Hälsa

Redan onsdag…

Så känns det fsktiskt att det redan e onsdag, men det e ju attans skönt oxo i o för sig. Som ni ser så har jag bytt layouten på sidan, så vad tycks? Jag tyckte den blev asbra o e mega nöjd, speciellt när det bara tog mig ca 10 min…..

Ja o vad ska man skriva om idag då? Jo var ju på mitt första Xtravagansa möte igår o det gick jätte bra, mycket trevlig grupp o ledaren Louise e verkligen kanon bra. Det känns verkligen att jag kommer att få det stödet som jag behöver för att nå mitt mål. Det e ju bara 10 kg eller 15 kg som jag ska ner o det klarar jag absolut, det VET jag.

 Men nu när jag har möjligheten o gå på denna pulver dieten så kommer det att gå bättre o dessutom vara lättaare, det vet jag det med. Jag har ju provat den innan så jag vet vad jag ger mig in på. Kommer nog skriva ett dagligt inlägg där jag skriver hur jag mår dag för dag, rätt bra o veta o ha koll på.

När jag skadade mitt knä så var jag ju som mest aktiv o efter operationen så fortsatte jag ju o äta so innan o gick upp nästan 40 kg, det var verkligen inte kul. Jag var deprimerad o mådde jätte dåligt under tiden som jag var sjukskriven, vilket blev 3,5 år då jag hoppade på kryckor nästan hela tiden, kunde inte gå utan dom. Från att ha tränat 6 ggr i veckan eller så till att inte kunna gå utan hjälp var hemskt, o jag som dansat sedan jag var 3 år gammal, fy vad hemskt det var!

Men det var nog inte bara knät som fick mig att må dåligt utan även det äktenskapet som jag var i just då, det var hemskt, psykisk misshandel varje dag o det var hemskt. När vi väl skilde oss så tog jag tag i mitt liv, lade om kosten o tappade nästan 25 kg, på egen hand. Nu behöver jag hjälp med dom sista 15 kg o det ska just Xtravagansa hjälpa mig med. Jag kan verklige rekommendera att gå dit om man ska gå ner i vikt för det e verkligen rätt ställe o gå, dom e mega trevliga o ur gulliga.

Jag kommer ju helt klart att se fram till nästa tisdag då det är tid igen, men då blir det nog att jag tränar kanske lite innan eller efter, men bara gå i så fall inget avanserat alls, det orkar man inte nu när man går på helfart som dom kallar det. Jag tar 3 påsar pulver om dagen, men jag delar upp det på 6 ggr i stället för att det inte ska bli så jobbigt o så man slipper räkna timmaran……för det gjorde jag sist.

När man går på helfart så får man i sig bara 500 kcal per dag o inte mer, det e vad hjärnan behöver i kolhydrater o alla vitaminer o så som kroppen behöver. Så nu får jag i mig MER vitaminer än innan, bra ju! Men det kanske blir mer om detta senare, inte just nu.

Vad händer mer i dag då? Jo ska ner o få en genomgång idag av gymet o kanske lägga upp ett program eller så, vi får väl se, ska i alla fall vara där kl 16.00 o sen blir det nog en runda tiil Bauhause o kolla lite blommor o krukor till trädgården, man vill ju ha det fint nu när man väl har trädgård, mega nice!

Sen blir det hem o laga mat tänkte jag säga men det blir det ju inte alls det, för min älskling tar ju samma kur som jag nu så det blir ingen MAT på en månad nu, skönt på ett sätt. För då kan min tand läka ifred o jag slipper att kolla så det e rent hela tiden, attans jobbigt har det varit. men nu så dricker man ju istället en massa så det e ju bra.

Nu ska jag snart ut o ta badet o sen ner med en andra saker som gärna skulle  vara klara igår, svårt när jag väl fick dom igår ju! I bland undrar man vad dom tänker med, om dom bara tror att det e dom som lämnar detaljer här, hmm….Dom får helt enkelt vänta tills dom e klara, inte mer med det!

Ni får ha en underbar dag o ta hand om er i vårsolenssken, för det e verkligen kanon fint väder ute idag, jag ska ta o sola litta om jag har chans till det nu här mellan baden!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.