Blandat

Inte på g…

Det e jag faktiskt inte….vet inte riktigt varför menjag känner inte så mycket för att skriva, inte just nu i alla fall. Men det kanske kommer, vem vet.

Händer inte så jätte mycket just nu, mår så där, jag tar ju tabletter så det börjar nog att ordna sig med magen, tack o lov. Sen ska vi ju upp till Växsjö i helgen på Mc fest, om det nu inte blir regn, regn, regn, vi får väl se.

Så jag har inte så mycket o skriva om just nu o skriva en massa sörja har ju nte heller lust med, eller skriva om kläder o annat skit, sånt sysslar inte jag med. Det finns nog med sådana värdelösa bloggar så det räcker i blir över. Det tycker jag i alla fall.

Så vi får allt e när det blir ett inlägg igen, tror nog inte jag kan hålla mig borta så länge så ni får väl allt kolla i morgon… Ni får ha det så bäst så länge så ska jag försöka att ha det…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.