Blandat

Inge bra alls….

Det e det verkligen inte idag o så var det så bra i går, inte ett dugg kul när det vänder så här. Kände inte av magen alls i går o mådde bara sååååå mega bra hela dagen, var ute o åkte bil med en som jag annars hade blivit mega åk sjuk av men nopp. Till o med det klarade jag…

Så idag direkt när jag vaknade så kände jag av magen, så pissigt det e. Sov as dåligt i natt med, nog för varmt tror jag eller sås e det magen som spökar där med, e bara sååååååå mega trött på det nu. Så i morse, dock försent, så ringde jag läkaren o försökte få en tid, för nu får det vara nog.

Inte en enda akut tid fanns kvar i dag så jag får ringa i morgon kl 08 i stället o då ska jag få en tid, hoppas det i alla fall. För nu så står jag står inte ut mera mår bara sååååååå dåligt o e så mega trött på det. Ha ont i magen hela tiden nästan, illa mående o bara känna sig allmänt kass, så i morgon e det slut, det har jag bestämt.

Annars så har det väl inte hänt så jätte mycket, e mest bara trött o kasst humör o mår PISS! Ska ta o köra o sola efter leveranseran i dag, som tur e så jobbar man ju till 15 sen ska det levereras o sen bara sola o sen hem o sova ett tag, känner att jag behöver det……E rätt slut i nerver o allt.

Nu ska jag ta o kolla Vampier Diaerys nu när jag käkar lunch o sen e det o jobba litta till, sen HEM! Hoppas ni har det bättre än mig, för jag har det inte speciellt bra just nu…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.