Blandat

Sååååååå tröööööött…

Usch fy o pi så trött jag e nu om dagarna, känner bara att jag inte alls har någon som helst energi. Imorse när klockan ringde var det knappt att jag pallade få upp mig av sängen, jag var bara så mega trött så det var kanppt sant, men kom ju upp till slut, tack o lov.

I går så fick jag ju inte alls träffa min älskling, ….*snyft*…..Han jobbade jätte länge o var inte hemma förrän vid 22.30 o då hade jag nästan somnat, inte ens en liten puss fick man igår, tackars mig. Jag skulle ha gjort mat igår når jag kom hem men orkade bara inte.

Slängde mig på sängen ett tag o sen var det ut på CityGross o handla lite för först så var det meningen att jag skulle fixa mat så den var klar till min Kent kom hem, men har ringde eller messa under kvällen o sa att dom bjöd på mat på jobbet, så jag behövde inte.

Då tänkte jag att jag steker bara dom två korvarna som blev över från grillningen o käkar, det räcjer ju för lilla mig, o det gjorde det. I nte det nyttigaste men dock ändå mat, i dag får det bli nyttigt o sen MÅSTE jag bara ha med mig mat i morgon, för i dag får det bli en shake till lunch o det e ju inget man direkt ser fram emot…hmm…..

Ska i väg en runda ner om stan i dag på lunchen, måste ta ut pengar till Kent från banken, annars bränner dom inne o det e ju en del pengar ju, så jag bara måste hinna. Kanske försöker jag få tag i en sallad oxo, men har ju inte så jätte mycket pengar kvar…hmm..dom gick snabbt!

Har ju köpt fön, hår produkter o smink m.m…. så dom gick åt….såååå typiskt. Men nu e i alla fall alla dubla hyror  o utgifter klara, tack o lov. Men det e ju bara denna månaden, nästa får jag lite mera över tack o lov för det med….

Har bara såååå mega mycket o göra på jobbet så i morgon måste jag nog ta o jobba över en eller 2 timmar, kanske, får se, känner bara att jag inte har ork till det just nu, behöver få vara för mig själv, träna o fixa o dona lite.

Men känner att jag skulle behöva jobba över oxo. Men det e nog för att jag e lite ur balans just nu, ska ju ha denna skiten o det tär verkligen på kroppen, jobbigt som f-n e det. Känner att jag har feber från o till i dag med.

Usch jag skulle bara vilja gå o lägga mig o sova, behöver verkligen det, men NOPP det finns inte en chans till det, bara bita ihop o käma vidare. Jag riktigt känner att jag just nu har feber, det e bara såååååå jobbigt. Men jag e inte sjuk utan det e för att jag håller på o få det MÖGET! 

Det var faktiskt riktigt skönt när jag inte alls hade det, iblans ångrar jag att jag tog ut spiralen, i alla fall just nu. Men sen e det oxo skönt att inte ha en massa kemikalier i kroppen oxo i alla fall veta att det inte finns några, direkt…..Ja ja nog om detta o mitt gnäll. Nu ska jag snart stänga igen här o bege mig till stan. Ska nog ta o byta om innan jag går, har ju syra kläder på mig o det e nog inte så frächt o komma in på banken med…..

Ni får ha en underbar dag o ha det så jätte bra för jag ska ialla fall försöka ha det,. För förhoppningsvis så blir det mys i min älsklings famn i kväll i soffan,,,,, guuud vad jag saknar honom o hans famn….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.