Blandat

Helgen…=0(

Ja den har ju inte direkt varit den bästa helg jag haft, men jag vet att det kommer säkert fler sådana helger, men då VET jag hur jag ska hantera dom. Just denna helgen då visste jag ju inte hur jag skulle böra mig åt så denna blev bara HEMSK.

Vad det var som hände kommer jag inte att gå in på för det kommer jag hålla för mig själv, tycker det e bäst så.

Men detta hände på fredagen o lördagen blev ju lite bättre i alla fall, den började inte så bra. Hade magkatarr IGEN, det var säkert 3.4 månader sedan sist. Men det var så mycket stress o  i fredags o på kvällen o sen så slarvade jag med maten igen, inte alls bra jag vet! mmen nu blev det så bara.men detta var på fredagen det, den vara bara hemsk hela dagen , kvällen o natten var fruktansvärd…..men men.

På lördagen skulle vi ha haft hem folk men jag mådde bara så dåligt o sen blev det lite missförstånd så det blev att min älskade Kent hämtade upp mig innan dom körde till barhänget på Rawhide Mc här i fina underbara Mörarp. Det var så jätte mega mysigt där, första gången jag var där o såååååååå mega mysiga alla var där o trevliga attans. Jag hade verkligen jätte trevligt o roligt, ser verkligen fram emot nästa gång vi ska dit.

Sen söndagen var ju riktigt nice, jag bara mådde sååååååå bra o magen verkade inte krångla så mycket heller faktiskt, attans skönt. Vi tog det jätte lugnt, jag mådde inte så jätte bra o kännde att en migrän var på väg så jag gick upp o la mig igen vid middes tiden.

Sen vid ca 14.45 så körde vi ner till klubben en runda o snackade litta skit o bara gjorde inget alls, riktigt nice. på vägen hem körde vi in om affären o skulle köpa mjölk, o vad tror du att jag just glömde handla, jo just mjölk!

Fick grillkorv, lättdryck, Ramlösa o korvbröd med oss. Vi hade bestämmt att vi skulle grilla KORV!!!! Så enkla har vi inte varit någon gång, jag har alltid gjort mainader o så men i går så var det bara enkelt som gällde o fy tusingen så gott det var! låter som om vi har grillat år o dagar, men det vara bara ca 2 veckor sedan vi köpte grillen o det har grillats nästan varje helg…..såååååååå gott det e!

Denna dagen har ju verkligen inte heller varit den bästa såååååååå dåligt jag mådde i morsen här på jobb. Har P.M.S så det stänker om det o mår bara så jätte dåligt. Tack o lov så var det humörssvängningarna i lördags o någon dag innan så det har ju ju inte direkt idag, men mår ändå riktigt bajs! Är bara såååå trött, sleten o har magont lite då o då. O jag känner det nästan som om att jag har ont  i hela kroppen, inte ett dugg kul.

I dag blir det INTE att jobba över, mår bara så kasst. I morse skulle jag kunna svära på att jag hade feber oxo men det får jag alltid innan jag ska ha den skiten, e bara sååååååååååå jobbigt, o jag mår bara såååååååå dåligt!

Jag tror i alla fall inte jag ska jobba över, känner bara att jag behöver få ladda mina batteri ordentilgt o bara vara, känner nog att jag behöver det i dag faktiskt.

Ska bara köra en snabb runda ut om djur affären innan jag kör hem o kolla om det finns ett nytt stryp koppel till Attila o sen en ring eller två han kan tugga på, han bara älskar dom ringarna.

Förresten så bara måste jag tipsa om en lätt dryck som jag provat, den e bara såååååååå mega god. Kivicks Lättdryck, persika o hallon. ÅÅÅhhhh så god den e, har den här på jobb just nu o bara ÄLSKAR DEN.

Nu när jag har slutat med sockret o snabba kolhydrater så måste man ju hitta annat o dricka än just Ramlösa. visst e Ramlösa gött en inte ALLTID!!! Så nu har jag provat denna o den e verkligen god, så prova själv, om du försöker skära ner på sockret.

Nu ska jag allt ta ett sista ryck innan jag ska ta o gå hem för dagen, känner jag behöver bara få ta det lugnt så det blir inget övertid alls i dag, inte en chans! ni får ha det så jätte bra mina vänner…..

P.s . det kommer nog att bli en ny layoute här imorgon, det e ju trotts allt ny månad…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.