Blandat

Tillbaka i verkligheten…

Jaha då var den lill semesterna slut. Såååååååå underbart vi har haft det, kanon väder förutom en dag o sen bara underbart väder.

Men vädret e rätt ok här hemma oxo i alla fall i dag o i Hbg.

Vi var väl hemma ca 23.30 i går o då var det bara att kolla gemon posten packa upp det viktigaste o sen dyka i sängen.

Kent var så underbar att ha kokade ett par ägg till mig så jag kunde ha med till frukost i morse, han e bara sååååå bäst!

 Sen så hoppad jag i säng i alla fall o kl var väl då ca 00.15 men jag somnade ju så klart inte….*ggrrrrr*….Kl 00.55 så kollade jag sist på klockan o tyckte att F_N jag måste ju få sova om jag ska orka jobba idag….

Den så när kl var 05 ca så vaknade jag av att jag nästan blev krossad…….Älsklingen vände sig om o illla jag låg i vägen….hmm….Detta hände ca 4 ggr till så någon sömn efter kl 05 blev det dock inte! Lite väl lite med bara 4 timmars sömn i alla fall för mig, men i kväll blir det i säng mega tidigt!

På Gotland tror jag nog att det är 2 st 90 sängar så där e mer plats, för detta hände inte alls där, GISSA OM DET ska köpas en större säng.,,,,…..Det e bara ett måste men vi får se när det kan bli, det hade blivit så mycket bättre om vi hade haft två 90 o inte som nu två 80, visst det e bara 20 cm men det e ändå 20 cm…….SÅ FÅR DET BLI! Jag ska börja spara redan NU!!!!!

Som ett brev på posten så började så klart magen att krångla i dag med, men det var nog mer katarr än det andra för det hjälpte att ta den ”hem kuren” jag brukar ta, men det e ändå attans störigt o trist. Men nu så har det ordnat sig igen, tack o lov.

Hatar verkligen magkatarr, men det kan nog bero lite på att vi stannade vid ett väldigt dumt ställe o käkade i går, ni vet Gyllene Måsen…….hahahahaha….Det kan ju ha en viss på verkan med att man äter fet mat o så, vet inte om det e för det eller det e för att jag sovit kasst. Kan ju faktiskt vara bägge två ihop, det e därför man inte e riktigt bra.

Men men nu e det i alla fall att ta sig till baka till den kosten jag hade innan vi stack till Gotland, o det ska inte vara några som helst problem. Blir pulver nu ett par dagar o sen e det sallad igen som gäller, jag känner att jag vill rensa ut kroppen litta, DET BEHÖVS!

Men gud det har verkligen varit värt varje tugga så gott vi haft det nu dessa dagarna, ätigt gott, druckigt gott o bara mått såååååååå bra. Vi har ju inte riktigt gett oss hän utan vi har ändå hållt igen så duktiga e vi verkligen, vi har ju pulverdieten färskt i minnet……hmm…..O det e ju inget man vill gå på igen precis….

Just nu så e jag bara så trött att jag knappt vet vad jag heter, skulle kunna gå in o spy så trött jag e, det e bara så himla jobbigt. Så i dag när jag slutar så ska jag hem o lämna ”min” bil till mina föräldrar, den ska säljas. Det gör faktiskt riktigt ont att behöva lämna den, den e bara sååååååååå  fin, men dyr! Den dricker alldeles för mycket ( nästan 1,3 milen, tror jag det var ) så vi kan bara inte ha kvar det, o det känns jätte jobbigt.

Men det e bättre att den säljs för som sagt vi har inte råd att ha den kvar, Kent ska köpa en liten skit bil i stället så vi ändå ha 2 bilar om det behövs, men som sagt det ska finnas cash till det med ju…..ja ja det löser sig nog hoppas jag.

Så imorgon blir det att köra den lilla Skodan till jobb med Attila i främsätet bervid mig…….

Vi provade innan idag så han klarade o komma upp o så o det var inge problem alls, han gillade det nog faktiskt. Men det e ju verkligen inte bra o ha honom där frame men det e ju bara ett par dagar så det ska säkert gå bra.

Nu e kl 14.51 o det e dax att göra sista rycket här på jobb o sen e det hem till mina päron lämna bilen, o sen bara hem MÅSTE vila lite o sen iväg till kursen i kväll.

Ni får ha det kanon för det ska jag ha, har precis suttit i solen o njutigt nu undertiden ett bad blev klart, så man håller den färgen jag fick på underbara Gotland…..Blir väl en sväng om solariet oxo i veckan kan jag tänka…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.