Blandat

Kungligt Bröllop….

Ja kära folk i dag så händer det mycket. Det är ett av sverigers största kungliga bröllop som kommer att inträffa, om det nu e så att ni har missat det…..hahah Det e väl nog en helt omöjlighet att inte veta om detta.

Jag vet  i alla fall att om jag inte skulle på fest i kväll o jobba där i baren, så hade jag suttigt framför tv o kollat det e jag helt säker på. Men nu e det ju så att min älskling har ju sin mc-klubb o dom har invigning av nya lokaler o colorparty nu i kväll.

Så det blir allt att jobba där i kväll o festa attans, men som sagt hade jag inte skullat det så hade det helt klart varit o kolla på det fina underbara bröllopet på tv.

Alla dessa fina underbara kläningarna kan man ju egentligen inte missa, men jag får hoppas på att dom sänder det i repris senare.

Men det gör dom alldeles säkert för tydligen e detta bröllopet ett av sveriges största genom tiderna, kul för Victoria ju, hon e bara så mega söt. O dom ser ju uta att vara lycklga ihop så det e ju faktiskt det viktigaste så det kommer helt klart att gå kanoners bra.

Jag har precis kommit hem efter att ha lämnat Attila på hundpensionatet som han ska vara på tillsi morgon, det e ju bättre det än att han e hemma själv många timmar, för vi ska ju vara där på klubben rätt så tidigt. Så nu ska jag ta o gå o nanna litta till för jag börjar bli trött nu igen o det kommer helt klart att bli väldigt sent i natt, i allafall så e det vad jag tror.

Ni får ha det så kanon o sköt om er…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.