Blandat

Ny vecka…

Så nu äntligen så har vi/jag bestämt när jag ska ha semester o det ska bara bli sååååååå underbart skönt. Men tråkigt nog så blir det sent i år , slutet av juli, o jag bara önskar att jag hade kunnat ha 3½ vecka i stället för 2½ vecka, för det hade verkligen varit underbart att få vara ledig så länge….om det bara gick o fixa.

Det blir i alla fall att jag går på semester lagom tills det e Helsingborgs festivalen o det ska bara bli så underbart o få vara ledig o slippa tänka på jobb o allt sånt. Sen ska vi ju till Gotland en vecka oxo bara jag o Kent o det ska bli såååååååå nice o komma bort ett tag, känner att jag verkligen behöver det.

Jag skrev ju inget i går, hade inte lust o sen var jag såå mega trött oxo så jag orkade inte heller, jag e väl inte jätte pigg i dag heller men lite piggare än går dagen e jag i alla fall, tack o lov. Men kan ta det lugnt på jobb i dag med, har inte så jätte mycket o göra så det e skönt att kunna njuta litta av solen oxo, nu när den väl e här.

Festen på klubben i helgen där jag stod i baren gick kanon bra o det var så mega roligt att få stå bakom baren igen, det var ju faktiskt nästan 15 år sedan sist om inte längre, men vanorna satt i som innan o det var bara sååååååååå kul, hoppas det kommer fler gånger.

Vad som händer i dag e väl att jag ska ner till klubben i kväll för pojkarna ska grilla o jag ska hälsa på Cilla ett tag, sen blir det väl hem i gen o sova attans för det e ju nästan samma runda i morgon. I alla fall när det gäller att gå upp tidigt o behöva gå o lägga sig när det e ljust, fy vad jobbigt det var igår när jag skulle lägga mig, helt ljust ute o jag var väl inte såmega trött men jag somnade rätt snabbt ändå, tack o lov, har ju en del sömn o ta igen sedan helgen.

Nä nu ska jag ta o laga litta kaffe till mig o göra mig en vanilj latte o sen ska jag sätta mig i morgon solen ett tag. Ni får ha en underbar dag mina lärase o njut av solen så länge den e här, även om det verkar som om det fina vädret ska stanna i alla fall en vecka, tack o lov för det, det behövs ju SOL!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.