Blandat

Sjuk…

Ligger hemma o e mega sjuk, så sjuk så man vill DÖÖÖ!!!. Började lite går kväll när jag satt o fixade klor,mådde lite illa o hostade lite.

Men försökte att ignorera det. I morse så mådde jag riktigt skit o hade det jätte jobbigt att komma ur sängen, ont i hela kroppen, hade hostat en del i natt med.

Sen nör jag kom på jobb så blev det bara värre o värre. Mådde så dåligt att jag spydde 2 ggr på jobb o fick bara mer o mer ont i kroppen.

Det brukar ju bli bättre när man kommer igång, men inte i dag. Jag hostade så mycket att jag hostade sönder min röst, TOTALT!

Körde hem efter att ha messat min älskling o han sen pratat med sin far, för mig gick det inte o prata med i telefon, har ju ingen som helst röst! La mig när jag kom hem o sov till ca 16 sen har denna dagen bara försvunnit, har sovit o varit vaken o sovit.

Provade äta men det kom upp igen, HATAR att spy……..Ska snart nanna o hoppas att det e i alla fall lite bättre i morgon, det e så jobbigt o må illa hela tiden o ha ont i kroppen som bara den, gillar det verkligen inte!

Sköt om er o hoppas ni mår bättre än mig……

Hej då!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.