Blandat

Tröööööööööött…

Jag e bara så mega trött just nu, räknade just nu ut att jag har sammanlagt sovit 6 timmar på två hela nätter, gissa om det e för lite. Mår riktigt, riktigt dåligt just nu, men måste jobba.

Får väl se om jag får sova något när jag kommer hem idag, känner att bara måste det om jag ska kunna jobba ordentligt imorgon, för då har vi förhoppningsvis fått igång baljan o allt i den nya fina fräsha lokalen o då bara MÅSTE jag vara skärpt.

Just nu mår jag bara bajs, ont överallt, huvudvärk, ont i halsen o mår helt enkelt bara kasst, känns som om jag håller på att bli sjuk o det e ju en bra start på veckan när men kommer tillbaka från semestern…NOT!

Vi har inte flyttat telefon o data ännu men det blir gjort på måndag fick jag precis reda på. I går när jag ringde dom på Tele2 så sa dom att det kunde ta upp till 3 veckor att få telefonen flyttat o inkopplad…….INTE BRA ALLS! Men så fick jag ett mess i dag där det stod att dom kommer o fixar det på måndag, attans bra ju.

Just nu så håller en elektriker att koppla in elen så jag kan börja köra lite i dag hoppas jag o sen så innan min kära svärfar kör så ska vi flytta stereon, så jag har litta musik där när jag jobbar.

Men jag får fortfarande gå in här på gamla stället för att skriva in ordrar o sen så räcker inte telefonen ända till andra sidan så jobbar jag inte efektivt så måste jag vara här i gamla lokalen…..o det e ju här datan e så det e ju lugnt.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, e rätt tom i huvet just nu, eller rättare sagt jag e tommare i huvet nu än vad jag brukar…..hahahahaha

Nu ska jag ta o laga mig en kopp kaffe o sen e det o se om vi kan få ner stereon o sen koppla in den på nya lokalen. Blir nog en vanilj latte…hmmmmm..eller……Sooooom att jag dricker något annat…..NOT!

Ni får ha det så jätte bra o ta hand om er så länge, som en vän till mig skriver i sin blogg…..”Kramas mycket, eller var det Kramas ofta”…..Kommer inte riktigt ihåg men ska kolla upp det……Ska eller får väl hitta på något eget….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.