Blandat

Sömn o ryggbiff…

Vet faktiskt ingte riktigt vad jag ska skriva om idag, har inte riktigt kommit på det ännu. Jag fick i alla fall sova i natt o gud så skönt det e när man kan vakna o känna sig någerlunda ut vilad…såååååååååå nice e det.

Men jag känner att jag skulle kunna behöva en natt till som jag verkligen kan få sova ordentilgt. men men det får vi ju allt se om det blir. Känner att jag behöver det för att taigen den sömnen jag har missat, men hoppas kan man ju alltid.

Annars så har det väl inte hänt så mega mycket. Var med min svär släkt o åt middag på Bunker Bar i stan i går kväll. Mina svärföräldrar hade 40 årig bröllopsdag så dom ville fira det med att bjuda familjen på en god middag,,,,, o det var den verkligen.

Jag tog den grillade ryggbiffen o gud i himmelen så god den var, kan verkligen rekomendera den om ni ska äta där o potatisen var himelsk. Sen så klart så blev det ju efter rätt oxo o jag som bara hade ätigt ett fjuttigt äpple på hela dagen klarade av att äta både middag o efterrätt, inte alls likt mig.

Men attans gott var det i alla fall, hans föräldrar e ju bara sååååå underbara o jag har ju hans far till min chef o det går kanon bra.

Vi skulle vara där kl 18 o sen var vi hemma igen kl 21 ca så det var inte allt förlänge, för jag behövde ju verkligen få sova. Så när vi kom hem så kollade jag litta på tv o sen blev det en liten stund på spikmattan innan jag somnade som en stock.

Jag var dock lite orolig att jag inte skulle kunna sova men när jag väl hade lagt mig så tog det nog inte så många minuter innan jag var helt borta!

I dag när jag vaknade så kände jag mig rätt så utsövd men hade lätt kunnat sova ett par timmar till, men det kan man väl alltid när man måste upp o jobba.

Har inte sjukt mycket o göra på jobb men har ändå dock o göra, men behöver inte stressa alls, sköt attans e det. men men det kommer snart en massa o göra o då bara hoppas jag att vi har det stora badet igång så jag hinner köra allt jag får in i tid o så, men men det återstår o se ju.

Annars  i dag så har jag flyttat över gardiner o klockor o växter å fixat till i nya lokalerna o attans fint blir där….o mysigt värre, man kan nog hitta på både det ena o det andra i dom lokalerna….*fniss*….

Nä nu ska jag nog ta o flytta ett bord o sen några pallar här från gamla till nya o sen fixa till lite till i nya, det e ju inte riktigt klart ännu. Men det e på god väg.

Ni får ha det underbart o sköt om er. För hoppningsvis så får jag både det ena o det andra i kväll av min älskade……o snacka om att jag behöver det….*asg*….

Ha en underbar dag för det ska jag ha….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.