Blandat

Känckebröd is the shit!

Det e det enda jag kan säga. åt för första gången knäckebröd i går o jag fick behålla det, såååå nice det var. 

Idag har jag oxo ätigt o får behålla det, mår inte alls illa mer heller, så nu e det nog över, tack o lov!

Usch det har inte alls varit kul men som sagt nu e det över så nu slipper man skiten, ska nog göra en riktigt go middag i kväll.

Eller så kanske det rent av blir en pizza, det var längesen, men men jag få allt se, inte kväll ännu.

När jag kom upp ur sängen i morse så kännde jag att jag hade litta ont i nacken, tänkte inte mer på det. Men nu så har man näst in till nackspärr, inte alls kuligt. Jobbigt attans o köra när man ska se åt bägge hållen, typiskt när man blivit av med det ena så kommer det andra……*grrrrrrrr*

Fick en mindre chock i går när jag läste på min FB, en vän till mig ska skiljas, o jag som trodde att det var så bra mellan dom, hänger inte alls med. men där ser man hur bräcklig en kärlek kan vara. Känns jätte konstigt att dom ska skiljas, men sånt e ju livet!

E man inte lycklig så ska man inte heller fortsätta tillsammans, då e det bättre att gå åt var sitt håll o sen bli lyckliga.

Jag såg en gång ett avsnitt av Dr Phil o han sa i det programmet…..

”Man ska inte investera mer i ett förhållande än man har råd att förlora”

o mer sant kan det inte vara.

Lägger man in mer än man klarar av så e det ju inte rätt, man ska ju BÄGGE få något positivt ut av förhållandet.

Nu säger jag absolut inte att det var det som hände min vänninna, men i ren allmänhet bara. Man ska ju få tillbaka det man sätter in, eller hur…??!!??!!

Det e inte alls lätt med förhållanden o man måste verkligen jobba i bland för att få ett förhållande att funka o vissa behöver man inte göra något alls, allt bara ger sig o flyter på kanon.

Så e det i alla fall med mitt o Kents, vi funkar bara såååå underbart bra ihop o trivs so makalöst bra tillsammans. Hjälps åt när det behövs o stöttar varandra när det behövs.

Visst har han det bra, han behöver inte göra överdrivet mycket hemma, för jag känner att jag VILL göra det för honom, även om det e en hel del, eller faktiskt det mesta!

Men vill jag har hjälp så e det bara att säga till o han hjälper till. Jag kan bara inte ha en bättre blivande man!!!!

Vad händer annars i dag då, nja inte mycket, har en del leveranser o köra o sen en runda hem till mina underbara päron o hjälpa dom med att sätta in en annons på blocket.

Sen blir det hem o börja städa av huset, tvätta litta o så o fixa litta annat till min älskade kommer i morgobn kväll eller på lördag morgon, ska bli såååå underbart.

Bara få se honom igen o få krypa in i hans famn. Jag känner mig säkrast i välden där, inget ont kan rör mig ( ja jag vet det låter nördigt!! )…….mys mys!

Nu ska jag ta mig en kopp attans god vaniljlatte o sen ska jag ta sista badet för i dag, köra leveransen o sen hem. Ni får ha det så jätte bra o sköt om er så gott det går……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.