Blandat

H.E.L.G…

Sååå underbart nice det e att det är helg för mig om ett par timmar. Ska bli så underbart skönt o vara ledig några dagar lagom  tills man har RIKTIGT börjat slappna av så e det tid o jobba.

Tycker allt det skulle vara 3 dagar MINIMUM PÅ HELGERNA…

Men men så e det ju inte så man får göra det bästa av det hela. Helgen för min del, vad innebär det då???!!??

Jo i kvälls ka vi kanske på julmarknad på Fredriksdahl, om vi har ork o lust, får väl se när vi kommer hem o när min älskling slutar idag. Dom stänger ju rätt så tidigt, så vi ser.

Sen imorgon så e det fest på klubben o det får vi oxo se om jag åker på. jag måste ju eller VI måste ju hem på natten, har ju lille vovven o tänka på.

Vi vill ju bägge dricka lite men som det ser ut just nu så blir det att jag stannar hemma, för jag pallar INTE åka ner o INTE dricka något alls. Det e ju mysigt o bli bara lite berusad, o det hade varit sååå nice om det gick o fixa.

Men så som det ser ut nu så blir det tyvärr bara att Kent åker ner. Så får jag väl hämta honom på natten. Jag villl sååå gärna åka ner men har man hund så har man.

Så nu har jag dammsugat kontoret. Städat o våt torkat hela golvet. tvättat min arbetskläder så nu ska jag ta o hålla helg!

Ni får ha en unerbar helg o sköt om er….För det ska jag absolut ha, alltså en underbar helg!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.