Blandat

Papperskorg o sömn…

Ja jag vet att det låter kanske lite konstigt. Men det e just det som står…hahahaha.

När det gäller papperskorgon så kom den in i bilden i måndags när jag var på IKEA o köpte en kruka.

Vänta nu lite jag har nog minsann berättat om just detta innan, tror jag, börjar nog bli litta glömsk.

Jo var där o köpte en kruka o så letade jag samtidigt efter en röd kruka att ha granris inne i.

Tänkte att den kommer säkert bli attans dyr. Precis när jag tänkte den tanken så såg jag på förvaringsavdelningen en röd papperskorg. Den var så riktigt röd o fin o mysig tomte röd som en papperkorg bara kan vara….*ler*.

I alla fall så tänkte jag, den blir ju perfekt så istället för att köpa en attans dyr kruka, som bara andvända typ en gång per år så blev det istället en papperskorg i plast för hela 19 kr…..Kunde inte bli bättre!!!!

Så då vet ni det nu då….Sen när det gäller sömnen så igår när jag kom hem så kom även min älskade hem, vi var båda trötta så vi gick o la oss ett tag. jag i sängen där uppe o han framför soffan, som vanligt.

Sov väl ca 1-1.45 min sen kände jag mig på g igen, vi hade ju städ dag. Kände inte rikigt att jag hade ork till det, men det måste ju göras.

Gick ner för att väcka Kent o fick knappt liv i honom, han prata i sömne var snurrig o bara hält väck.

Vi började titta lite på tv o han somnade till o med när han satt upp. Helt otroligt.

Så jag gick upp där uppe o lät honom sova, antog att han verkligen behövde vila.

Sen skötte jag mitt, fixade mackor för imorgon o kollade på tv. Tittade till honom då o då,  han sov som en stock så jag lät honom sova.

I morse så hörde jag fortfarande tv:n på o då hade han inte kommit i väg ännu. Han hade vaknat kl 04 i natt o sen somnat igen. Snacka om att han verkligen behövde vila. Så jag hoppas VERKLIGEN att han INTE e trött i kväll…..Behöver honom så det nästan gör ont!!!!….*ler finurligt*….

Vad händer i dag då, ja det får bli lite av en städ o tvätt dag för min del efter jobbet, det blev ju inget igår ju. Hoppas bara inte Kent måste jobba över……Vill ju ha honom frisk, på g o villig….hahahahah

Nu e det snart tid o ta ett bad till o sen e det middag. Ni får ha det så kanon o sköt om er o ha det så bra ni kan, för det ska jag ha!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.