Bilder,  Hälsa,  L.O.V.E

Det gror….

…på våra åkrar runt omkring!!!

Ja det gör det verkligen i denna underbara vår sol, igår var det det balans i världen igen. Då var det lika mycket natt som dag o vi kallar ju det för Vårdagsjämning, så då e det ju VÅR NU!

Underbart e det i alla fall. På åkrarna börjar man se att det börjar bli grönt o man riktigt ser hur det växer, dag för dag, UNDERBART!

I morse när jag körde till jobb kl 06.45 så var det hela + 5 grader, sååååååååååå nice! Nu vet jag inte alls hur pass varmt det e men strålande sol e det i alla fall!

Som några av er vet så fyller jag ju 25 idag…(mutter 40…) men men det e ju bara en siffra så det e inte så mycket som jag bryr mig om. har blivit lite firad i dag i alla fall, både av mina kära föräldrar o av mina svärföräldrar…*myyyyyyys*

Vi får väl se vad som händer i kväll, men troligtvis inte mycket alls eftersom min älskling har legat o varit mag sjuk i går o lite i dag. Tack o lov så e det ju bättre men men vi får väl se vad som händer…..

Det e väl vad som händer i dag i mitt lilla liv, alltså inte mycket alls. men vi ska ha lite kalas hemma på lördag för mig så jag ska bjuda dom närmsta o käraste på tårta o kakor, blir bättre det än att dom skulle kommit hem nu i kväll när man jobbat!

Man kan ju inte säga att man riktigt har ork o lust till det när man har jobbat en hel dag.

Så det blir kanon att ha det på lördag, det tråkiga e ju bara att Kent kommer inte kunna vara hemma, så vi ska fira mig i kväll i stället, om det nu blir så mycket firande, han e ju inte alls kry…

Så det var allt för mig i dag, jag ska ta o sätta in lite bilder här på dom fin fina blommorna jag fått i dag som jag bara blev sååååå otroligt glad för…..

Ha det så underbart alla mina läsare o sköt om ero ha det så jätte bra, för jag kommer absolut göra mitt bästa!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.