Hälsa

Liten paus tills jag mår bättre!

Ni som inte har mig på FB vet ju inte riktigt vad som har hänt. För lite mer än en vecka sedan fick jag ett hemskt besked som jag mår jätte dåligt av.

Det e inget man bara skriver ut här inte, det kommer jag att ta när jag känner jag e redo för det. Jag mår jätte dåligt av detta.

Det kommer bli en operation o innan dess kommer det vara en massa provtagningar, röntgen o träffa läkare. Jag mår dåligt bara jag tänker på det.

Jag har typ ångest dagarna i ända, lite släpper det taget om mig men det är såååå mycket värre än det låter.

Fick gå till läkare förra veckan för att få lugnande tabletter o sömntabletter så kasst jag mår. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med alla tankar så jag gråter o gråter o e livrädd för operationen.

I dag ska jag kontraströntgas igen för att se så det inte finns mer o sedan i slutet av månaden så ska jag till Magnet röntgen….VILKET JAG HATAR!!!!!

Jag skulle ha gått till kurator i fredags men var tvungen att jobba, tyckte att det skulle bli skönt o prata med någon som vet lite mer om detta, men NOPP! Plus att det kostade mig 150:- som jag inte har……e redan fattig ju!!!!

Det kändes verkligen i helgen, bröt ihop helt o hållet i går o mådde bara sååååå otroligt dåligt…Kännde det som om att jag inte har något kul eller roligt alls att se fram emot utan bara men massa möten med läkare o provtagningar o en massa skit…..INGET alls känns kul längre.

Jag bara blev så nere i går o det kommer så otroligt fort när det väl kommer så man hinner knappt reagera, mår så ofantligt dåligt, jag bara gråter o gråter….

Så var det i går, jag var på Väla o skulle shoppa något nice till mig själv men inte ens det har jag lust till så jag mår verkligen INTE bra!

Jag kan ju inte riktigt säga att jag ser fram emot i eftermiddag heller, måste vara kvar där tills bilderna blir kvar o jag bara hoppas att dom blir det direkt, hatar ligga i sånna maskiner o att man måste ligga stilla e bara så otroligt jobbigt.

Nääää hade heller jobbat faktiskt. Men nu får jag se om o när jag bloggar igen, känner inte riktigt för det även om jag nog skulle kunna må rätt så bra av att få skriva av mig. men när jag mår så här kasst så bara orkar jag inte blogga.

Har nog med hemma o hålla ordning där o städa o fixa mat o så……o gå ut med Attilla, ALLT känns såååå tungt…..

Ni får ha det så bra ni kan o jag ska göra vad jag kan för att inte trilla i avgrunden. Känner att jag e jätte skör just nu, vill o klarar inte av några krav o måsten eller onödiga tillsägelser, då trillar jag i! O det gjorde jag verkligen igår…..

Nu står jag på den tunna kanten igen o balanserar, känns som kanten e typ 1 mm bred bara så det behövs inte mycket för att man ska tappa balansen o trilla……….

Mår bara sååå otroligt dåligt nu igen, fint väder ute o jag känner ingen som helst glädje över det, vill bara att eftermiddagen ska vara över o det e snabbt.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • Tess S

    Pratade precis med mamma och hon berättade vad som hänt. Jag ville bara höra hur det är med dig? Även om vi inte direkt är de där vännerna vi var så blev jag faktiskt orolig.
    kram // Tess.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.