H.E.L.G,  Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom

SEMESTER!!!

Japps nu i dag så går jag minsann på semester o det ska bara bli såååååååååååå otroligt skönt. Känner att jag verkligen behöver få vara ledig lite. Slippa oroa sig över jobbet o så…

Allt som har med bröllopet räcker, tro mig. Jag har så sjukt mycket o göra o fixa o dona så undrar om jag har rikigt har TID att vara ledig ens….

Jag o mina listor….. Jag har gjort en lista för varje dag o sen för varje vecka, det går ju fort nu. O gissa om det e mycket…..SJUKT mycket.

Man vill ju inte så där dagen innan o känna att man glömt något alls, hatar att inte ha kontroll.

I dag så ska jag i alla fall ut o beställa buketten så det blir gjort, o ut på Bali o se om det finns någon murgröna till dukningen….. jag har ju mina ideer hur det ska vara eller hur JAG vill ha det.

Jag satt i solen innan i dag o då började jag känna lite ångest, försökte att slå bort den men NOPP, det gick inte. Jag var bara tvungen att gå in o ta 1½ o sen lugnade det ner sig.

Konstigt att har den bara börjat få lite grepp så bara växer i växer det, bara såååå jobbigt. Men tack gode gud för lugnande tabletter……

Innan jag kör allt jag ska i dag så ska jag nog hem o lämna Attila så han slipper sitta i en varm bil, bättre han ligger hemma o har det skönt på undervåningen.

Vad som sen ska fixas i dag e ju städa av huset o packa…….. För i morgon drar vi till Stockholm på lyx weekend….ska bara bli såååååå skönt o få komma bort lite.

En sak som e säker i alla fall e att kameran ska ju helt klart med upp till Stockolm för kort kommer det att tas, även om jag säkert kommer att se ut som en jäkla turist….ha ha ha.

I kväll e ju en sak till som bara MÅSTE fixas o det e just nya KLOR! Dom jag har nu håller bara på att trilla av hela tiden, där e såååå mycket sprickor o slitningar så det e knappt sant.

Ska bli skönt o få nya, vet bara inte om jag ska ta färdig dekorerade eller jag bara ska ta vita tippar. Som ett litet nagel genrep inför bröllopet…. Hmmm……..HJÄLP!!!!! ( Dagens i lands problem )

Nu ska jag ta o städa eller snabb städa av kontoret, skriva ut lite fakturor o sen ska jag köra en leverans o sen e det SEMESTER!!!!!! Ska bli såååå UNDERBART!!!!!!

Ni mina kära läsare får ha en riktigt bra helg för något bloggande kommer det INTE bli från Stockolm inte…….har så mycket annat o se o göra än att sitta vid datan ju!!!!

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

 • Tess S

  Hej!
  Ledsen att jag inte svarat innan. Har inte haft ork arbeta med bloggen, när jag haft fotograferingar som kommer i vägen.

  Visst skulle vi kunna ta en fika någon dag.
  Hoppas er weekend i Sthlm var trevlig.

  // Tess.

 • Nikki

  Det ve lungt gumman. Kul att du fotograferar ju…. Roligt att höra. Du börjar bli duktig på det oxo….

  Kollar din sida då o då….

  Bara säg till när du vill fika, jag har semeter nu till den 24 juli….

  Ja weekenden var helt gudomligt underbar ….såååååå lyxig!!!
  //Nikki

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.