H.E.L.G,  Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom

Varför sån tid???!?

Jag fattar inte varför det ska ta sån tid att få operations tiden? Jag har ju bara fått reda på att det blir i slutet av juli, det e det enda jag vet.

Jag skulle sååå gärna vilja veta precis NÄR det blir, få ett datum så man kan börja leva på riktigt igen…. Säger inte att jag inte lever nu, men man går o bara väntar ju…..!

Känns som om att tiden bara går o går o det känns så sjukt jobbigt. kanske om mna skulle ta o ringa ner till dom så man kanske kan jäkta på dom litta.

Men sen vill man ju egentligen inte att den dära operationen ens ska äga rum. Så det e lite moment 22…..hmm….

Så jag har har ju inte skrivit sedan midsommar o kommer inte heller göra det heller ordentligt förrän imorgon. För nu slutar jag snart.

Ska till min kära mor o prova bröllops klänningen idag, första provningen blir det. Sen hem o fortsätta tvätta, som jag började på igår kväll.

Håll tummarna att jag slipper ångesten ikväll o idag…. Nu ska jag stänga o sen hoppas jag att jag har lust o tid att skriva av mig litta mer imorgon….

Sköt om er o ta vara på den tiden ni har, den kommer aldrig igen….TRO mig….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • Annelie

    Jag hade nog ringt dom o fått reda på datum.. För jag tänker att även om du inte vill ..Så är det nog lättare att veta ..
    O tänka att efter det är det nystart på nåt sätt… För som du skriver så är mycket av det jobbiga att gå o vänta o inte veta när

    <3 KRAM KRAM KRAM KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.