Hälsa

Vakna med migrän …

Det var precis vad jag gjorde i morse, sjuk jobbig sådan oxo plus att jag var attans svullen runt ögat o så bara hemsk ut.

Litta rädd blev jag faktiskt för det var nästan, men bara nästan samma smärta som jag hade när jag hade tumören, men ändå inte.

Blev i alla fall att ta min absolut sista migrän tablett o bara gå o lägga sig igen så smärtan o ångesten o rädslan försvann, o det gjorde den oxo.

Sen var det inte mycket mer som hände i dag, skulle ha åkt in till stan o fikat med en kär gammal vän men flyttade det tills i morgon i stället.

Jag har mest bara tagit det lugnt o jag blev faktiskt litta rädd när jag vaknade i morse så jag har inte riktigt varit mig själv i dag, men i morgon e det nya tag som gäller….

Nu ska jag allt ta o slänga mig i sängen efter att ha förnyat mitt recept på migrän tabletter o hoppas att jag får nya snart, alltid bra att ha hemma ju.

Men ni få ha det så jätte bra mina kära läsare o ta hand om er o njut nu när våren äntligen har kommit…..För det gör jag absolut!!!!

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.