L.O.V.E

Trolovad…

CB108147Nu är jag trolovad med min älskade man, han mitt allt……Nu sitter dom där, så himla nice o äntligen få ta på dom. Nu har dom legat i en liten ask, alldeles mörk ask, o bara väntat….hahahaha.

I går eller morse eller i natt när klockan var ca 00.04 då kunde vi inte vänta längre, för då var det ju den 14 nov ju….. Så då satte vi på oss ringarna, så underbart det e, det känns verkligen så mega bra. Så himla bra att jag inte riktigt kan sätta ord till hur jag känner. Jag får en sån underbar o go känsla av att bara titta på min ring, som jag inte tagit av sedan han satte den på mitt finger i går natt, eller i morse eller hur det nu blir……hihihihihi. Jag e världens lyckligaste……

Det kommer bild på min ring senare, när jag fått till en riktigt bra bild, för det har jag inte tid med nu. För nu ska jag ta o gå in o väcka min sovande….o snarkande älskling så han inte sover FÖR mycket….hihihih Sen ska vi ut till Bruces skog i dag hela familjen….hhihihi… o rasta våran lille son Attila, o det ska verkligen bli nice. För det e kanon mysigt väder ute i dag, inte alls kallt.

Sen i kväll så ska vi till mina älskade päron o fira min far som fyllde i går o så ska vi käka smörgås tårta….*mums. mums*…

Ni får ha en bra dag för det tänker jag i alla fall ha o sköt om er….

Poss haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.