Blandat

Dag 5…Underbar!

Så underbart mysigt det har varit i dag. Först körde vi till Perstorp till hans föräldrar, men dom var inte hemma. Så det blev att vi körde till Sjöbo till en av grabbarna i klubben o hämta en sak.

Men han var inte hemma just då, så vi drog ner en runda till Center Syd o skulle kolla jacka o skor till min älskade man. Det slutade med att jag hittade ett par as snygga skor som jag ska ut o köpa med min mor, en sen födelsedagspresent. O Kent köpte 4 par skor o var jätte nöjd, bra o snygga skor behöver inte vara dyra!

Sen när vi varit hos P i Sjöbo så blev det raka vägen hem för vil ville ju hinna ut en liten runda med hojen, nu när det var så mega fint väder.

Man får verkligen kraft o energi när solen strålar så som den gjorde, helt magiskt underbart. O dieten e så otroligt mycket lättare när man har o göra. Det var nästan så jag LÄNGTADE till jobb i går, så mega trist var det.

Men vi han hem i alla fall o sen körde Kent o käka, men när han kom hem så blev det allt en liten runda, så mega nice det var, helt underbart. Då hade det börjat att skymma så det doftade nästan precis så som det gör i skymmningen på sommaren, så nu e den verkligen på väg! UNDERBART!

När vi kom hem så blev det mys i soffan o sen i säng tidigt, har ju jobb o tänka på….

Sen så körde vi ner till Sjöbo

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.