Blandat

Dåligt med tid…

Just nu så känns det som jag inte riktigt har tid o blogga, har en massa o göra på jobet med flytt av HELA företaget. Har mycket i livet just nu o dåligt med tid. Allt tar sådan tid o jag tycker att jag inte riktigt hinner med, skulle behöva minst 3 timmar till på dygnet…..hmm….

I alla fall så helgen började väl så där, jag bestämmde mig med hjälp av Kent att bryta dieten o börja äta igen, detta hände i fredags kväll. På en vecka så händer det ju inet sååå väldans mycket nu när jag rasat så i cm så vi bestämmde oss för att grilla o guuuuuuuuuuuuuuuuud så gott det var.

Jag kände att jag vill komma igång med träningen i stället för att gå o kämpa o känna att man inte riktigt orkar o sen så som min andedräkt var ska vi ju bara inte tala om, o torr i munnen HELA TIDEN. Jag var på väg o nästa bryta ihop men jag bet i hop i stället. Visst känns det lite som man bröt o inte klarade av att gå hela dieten, men jag känner ändå att det var NOG rätt jag gjorde, ialla fall så e det skött nu!

I dag skulle jag ha tränat men gårdagen var så hemsk från början till slut så jag glömde packa väska o allt! ALLT gick verkligen fel, både på jobb o hemma. Så det bllir att träna en runda i morgon efter jobb i stället, ska bli skönt o komma igån. sen så ska jag på torsdagar efter jag har levererat gå en 2 km runda med Attila i Bruses skog, så han får den motion han ska ha. I alla fall så blir det mer än nu….

Helgen har annars varit helt underbar, vi har verkligen sett till o äta riktigt nyttigt, sallad o kött, inga snabba kolhydrater alls! Så duktiga e vi faktiskt. Jag har gjort sallad varje kväll så vi har haft med oss middag på jobb varje dag nu, nice…O ägg till frukost varje dag, nice det med, men det blir dyt när man inte äter kolhydrater…..typiskt, att det ska vara dyrt att leva sunt!!!!

Söndags så tog vi en riktigt mega otroligt underbar tur med hojen till Mölle o tog en latte, vi kämpade verkligen för att inte ta en glass o vi lyckades faktiskt, för snacka om att det var glass väder o GISSA om vi var sugna!!!!! Sen så när vi kom hen så blev det en tur till Bruses med Atte så han fick springa av sig, o såååå kul han tycker det e, o han behöver det verkligen.

Idag så har dom på allvar börjat flytta delar av lokalen här o så skönt det e att det verkligen börjar hända något här. Det e anställda som min svärfar har haft innan som jobbar o gud i himelen så duktiga dom e, helt otroligt, dom har sedan i morse flyttat nästa halva lokalen…MAKALÖST!

I kväll så e det kurs o sen en runda hem om mina päron o hämta ett recept o sen e det kanske en liten tid för solning, skulle verkligen behöva det, men någon ska ju fixa mat oxo…hmm. Ja ja vi får väl se hur det går med det, Kent ska ju på klubben i kväll så det blir väl jag som åker på det IGEN…..

Började dricka kaffe idag o underbart så gott det var, bara EN sukett i nu, o det funkar hur bra som helst, men jag e mega rädd för att gå upp i gen, visst man går ju upp lite grann nu när man har börjat äta igen o ibland så känns det som om att dom 17 dagarna var helt bort kasstade med allt lidande, för jag kan inte låta bli att känna det som om att man misslyckades, känns skit i bland, jag har väl inte riktigt kommit underfull med det ännu. Eller så e jag bara i en period då ALLT e negativt!

Nä nu e det snart ut o jobba igen o sen e det o käka igen vid kl 14.30, äter ju fortfarande var 3 timme, mellanmål o så, men bara nyttigt attans…Ni får ha en bra dag o jag ska försöka att komma överrens med mig själv att jag verkligen gjorde rätt i att börja äta igen som jag gjorde….o börja träna i stället!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.