Blandat

För mycket kaffe!

Igår på eftermiddagen mådde jag bara sååååå mega dåligt, illa mående, uppsvälld mage o mega trött. Jag tror nog att jag drukit allt för mycket kaffe…..inte alls bra.

 Men det e ju bara såååååååå gott nu när jag kan ha mjölk i igen, men i dag så kommer det inte bli en massa koppar som igår, inte en chans för så vill jag absolut inte må igen.

Vad som händer i dag e ju det att jag ska träna efter jobbet, hade tänk jobba över men vet inte riktigt om jag gör det eller inte, det blir ju så sent man kommer hem då, men som sagt får allt se om jag orkar jobba över, för träna bara MÅSTE JAG!

Betalade räkningarna nu på morgonen o gud vilken ångest jag får varje gång, jag känner att jag bara hinner tjäna ihop dom o sen så e dom helt borta igen…*pust*…

Mår verkligen inte bra av den stressen som det blir av det. Sen så har vi ju slut räkningen från HBG hem denna månaden oxo på ca 4 000:-, men det e i alla fall bättre än vad hon kom fram till FÖRSTA gången hon räknade på det, då var det uppe i 16 000:-, snacka om idiot! Men men det blev ju billigare i alla fall, det e ju det som e det viktigaste.

Har attans o gör på jobbet o en mega rör här så det e litta jobbigt o få till det här, ver inte riktigt om dom som flyttar kommer idag eller inte, ska väl ringa min svärfar/chef o kolla snart, så jag vet. Annars måste jag fixa till här så jag får lite mer ordning än här e, för ha det så här utan att det behövs vill o kan jag bara inte!

Ska ta o köpa mig en ny fön nu i veckan, för det blir att jag klipper av mig mitt hår, e bara sååååååå trött på det nu,. Jag vill kunna ha frisyrer o göra mer med håret, så mega trist att alltid bara ha det bak i en häst svans.

Visst kommer jag att sakna ddet men det finns ju fusk hår o det har jag ju hemma, så vill jag ha det långt en kväll så kan jag det, så blir det.

Nu har jag en massa o göra o sen e det träning i dag som gäller, ska bara bli sååååååååå skönt. I morse blev det havregrynsgröt, attans gott o jag e fortfarande mätt o snart e det lunch…hmm…

Ja ja det löser väl sig. men i kväll efter träningen så e det solning som gäller det e helt säkert i alla fall o det ska bli såååååå nice.

Ni får ha det så jätte bra i dag o sköt om er alla mina underbara läsare, det ska jag i alla fall göra, för i kväll e det grillad lax på menyn o det ska bli underbart. Vädret kommer ju hålla i sig o imorgon ska det ju bli upp till 19 grader varmt, underbart värre ju!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.