Blandat

Åska !

Årets första åska i dag, sååååååååååå mega mysigt det e. Än så länge bara en blixt o muller men ändå, jag skulle bara inte varit här när det åskar. ( blev 4 blixtar till )

Skulle sitta på min underbara altan med en kopp latte o bara njuta av smattret mot altantaket o sen bara titta på det fina skådespelet. Men det kommer säkert fler tillfällen.

Jag har ju inte direkt varit så jätte glad för åskan innan. När jag var liten så, tyvärr, skrämde min farmor upp mig så mycket att jag blev så rädd att jag fick feber.

Jag skulle gömma mig hos min mor under en filt o var så mega rädd att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Pratade med min husläkare för många år sedan om just att jag fick feber. Han sa det att om man är riktigt rädd o skräckslagen så får man just feber, men det e en rädsla på en helt annan nivå. Inte som om man e lite rädd för spindlar eller så, utan mycket mycket värre.

Det e en rädsla som man inte riktigt kan förklara den e bara så stark o så intensiv att kroppen inte riktigt vet hur den ska hantera den så den går till fösvar o då e det ju febern som kommer, det var ungefär så han förklarade det för mig.

Ja ja men i alla fall så ringde min älskade just o berättade att jag ska med på barhänget ikväll o HBG, sweeeeeeeeeet, kan jag bara säga. det e ju lilla jag som kör…..

Ska verkligen bli kul o äntligen få se deras lokal, innifrån….hahahaha. Man har ju alltid vetat vart den har legat o kört där förbi någo gång, men nu så sjka man få se den oxo, sweeet!

Jag kommer få sluta kl 14 i dag då, annars hinner jag inte allt jag måste fixa inför i kväll. MÅSTE ju hitta något o ha på mig oxo…..*pust* ….hur tusan det nu ska gå till……

Nu ska jag ta en kopp kaffe till o sen e det o fixa lite klor om jag hinner annars får det bli lite grann bara, e ju rätt bra på det om jag får skryta litta…hahahahaha

Ha det bäst i regnet o åskan….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.