Blandat

Liiiiiiiite…

Ja lite bättre e det i dag i alla fall. Mår inte riktigt så illa som jag gjorde igår,men har fortfarande ont om tid, tyvärr. Så det får bli att jag bloggar mer när vi väl e på Gotland…..

Känner inte riktigt att jag har varken tid eller lust nu,  har en massa som jag ska hinna innan vi åker i morgon kl 06.00 från lilla Mörarp.

Måste städa huset i kväll o fixa till, packa o så. Sen så ska ja ju på kurs i kväll oxo, vet inte riktigt hur tusan jag ska få timmarna o räcka till….hmm…

Ja ja det får vi väl se hur vi löser det. Mår inte riktigt så bra ännu men det e nog på väg åt rätt håll, tror nog att det kan vara nerverna o att jag e lite utarbetad, behöver nog bara vila o ha det lugnt. O det ska vi verkligen ha oxo nu när vi åker till Gotland, det ska bli så mega skönt!

Just nu e jag så trött att mina ögon går i kors, attans jobbigt, vill bara hem o lägga mig på soffan en timme eller två. men det blir nog att jag sticker o solar i stället efter jobb, så blir det!

Ni får ha det så bra o sköt om er så kanske det blir ett inlägg i kväll annars blir nästa inlägg från underbara Gotland!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • Anci

    Krya på dig gumman så håller vi tummarna att det blir bättre snart.
    Så passar jag på å säger ha en UNDERBAR resa till Gotland. Njut för fullt.
    Kramar på dig å hälsa din gubbe

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.