Blandat

Eva Rydberg o Popcorn…

Ja så igår var det dax att åka till Fredriksdahls teatern o se årets ”Gröna Hissen” med Eva Rydberg o Johan Ulveson, o gud i himmelen så bra det var.

 Hela dagen hade jag o min mor koll på vädret o hoppades att det inte skulle bli regn. Sen att det blåste som f-n var jag inte så jätte farligt, o man sitter ju rätt så skyddad där så.

Men vi kom i väg i alla fall o dom hade lovat o sagt på vädret att det INTE skulle regna o det gjorde det inte heller, faktiskt. När andra akten hade börja t så kom det en liten mini skur, men man blev knappt våt bara, så det var kalas. sen blev det allt litta popcorn till andra akten…..sååååååå gottigt!

Se e dom ju så otroligt bra skådespelare oxo o det är så mega underbart att se på live framträdanden. Visst det sänds i tv oxo men att sitta på andra raden o se alla ansikts uttrycken så mega tydigt e verkligen en upp levelse. Vi ska ju helt klart gå nästa år med, o ni som inte sett det någon gång kan jag verkligen rekomendera er att gå o se det.

Jag skrattade så jag grät o det gjorde min mor o far o Kent oxo, det var verkligen kul o dom gör verkligen allt för att dom ska få varandra att komma av sig o det e såååå underbart roligt o se. För man vet ju själv ( i alla fall jag ) hur det var o hur svårt det var att hålla sig för skratt när man inte fick skratta på scenen. Vi hade det precis lika dant när vi spelade i revyerna för ca 100 år sedan.

Ni kanske undrar varför jag inte bloggat så jätte mycket. Det beror på att jag har inget internet alls på jobbet så jag sitter o spelar pasianse hela dagarna o det e bara sååååååå hemskt. Telia sa att det skulle vara klart den 2 september….det e ju ett tag till det…hemska tanke. Men jag få passa på när jag kommer hem har dock inte så mycket  tid då, har ju annat som ska göras då….

Nu ska jag ta disken, tvätta o plocka undan så får ni ha det så bra o sköt om er.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.