Blandat

Ledsen o gnälligt…

Fortfarande så har jag inget nät på jobb så det blir inte så mycket bloggande nu, har ju så mycket annat som ska göras när man kommer hem.

I dag var igen alls bra dag, fick höra en massa obefogat gnäll o så o det gör mig väldigt ledsen. Jag vill inte gå in på vem eller var det kom ii från o varför, det vet bara mina allra närmsta o det räcker. Helt obefgat var det i alla fall.

Jag har inte lust just nu heller att blogga men gör ett litet inlägg ändå. Har en riktigt sjuk älskling här hemma o jag kan inte ens locka med hembakta kanelbullar, DÅ e han verkligen sjuk o mår kasst, stackare.

Ska snart nanna så man orkar med dagen imorgon, får ju sätta naglar då i stället. Skulle ha gjort det i dag men hade inte alls lust på grund av det som hände innan i dag, så det får allt bli i morgon i stället.

Ni får ha det så bra o sköt om er så kanske det blir ett längre inlägg imorgon….OM Telia har fixat bredbandet, vilket jag tyvärr inte tror, men men vi få allt se. Jag ska i alla fall försöka ha det så bra jag kan , ha ni det oxo…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.