Blandat

Nu igen…

Ja då var det måndag igen, tyckte att det var det ju precis men men veckorna går ju fort!

Helgen har varit attans lugn o skön, kanske lite för lugn faktiskt! men men bättre det så hinner man ju vila upp sig litta.

I fredag så var det lugbt bara hem o mös attans o gjorde nya klor för det behövdes verkligen.

Lördagen så bar det av hem till min päron o fira min älskade far som fyllde år. Som vanligt hade min kära mor gjort smörgåstårta, som bara e såååå underbart god o sen as god kladdkaka de lux till efterrätt.

Vi körde hem rätt tidigt för vi var rätt så trötta o sletna, även om vi inte gjort något speciellt på hela dagen. Skulle behöva städa av o dammsuga men ingen av oss orkade eller hade lust.

När vi kom hem så blev det en film o sen bara softa i soffan, tror jag gick o la mig ca 01.45 eller så, vi e f-n som värsta pensionärerna ju!!!! Jag var så trött då att jag kunde knappt hålla ögonen öppna.

Men men man börjar ju bli lilla gammal ju!!! *ggrrrrrrr* men skit i det, man e inte äldre än man gör sig ju!

Men i går så blev det i alla fall att vi fixade till skafferiet, tack o lov. Ja Kent skruvade upp hyllan sen skötte jag ju resten. Fick rensat ut en hel del faktiskt!!! SKÖNT!!!!

I dag annars kommer det inte hända något, blir ju videokväll i soffan med min älskade underbara man o sen sängen i tid, jobba i morgon som vanligt ju. Jag har en hel del o göra nu på jobb så…..

Skönt för då går dagarna fort, o det vill man ju ”Vinter solståndet” är ju inte förrän den 22 dec så fram tills dess blir det bara mörkare o mörkare, men SEN vänder det.

Man bara MÅSTE försöka se allt det positiva i det negaftiva, annars går man under, jag gör det i alla fall.

Vill inte bli depprimerad o jag kämpar varje dag för att inte falla över kanten. Känner att jag står o balancerar på den dj-la kanten hela tiden o jag bara VILL INTE trilla ner…..

JAG SKA HÅLLA MIG PÅ KANTEN, inte trilla ner ELLER KOMMA IFRÅN DEN!!!!!!

JAG VILL MÅR BRA!!!!!!

Ni får ha en bra dag/kväll o sköt om er o mys så mycket ni bara kan, för det ska jag göra!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • Isabelle

    Hej gumman. Du skall veta alla mår dåligt nån gång. I varje familj finns det nån som är deprimerad eller har ångest av nåt slag. Vi har oxå en i min familj och hon måste äta tabletter varje dag för att hon inte skall få ångest.

    Man måste nog må dåligt nån gång för att man skall uppskatta eller förstå att man har det bra.

    Kram och trilla ej över kanten.

    Isabelle

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.